CHP Demre’de aday bolluğu

SİYASET 15.09.2019 - 18:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Demre’de aday bolluğu

Kongre hazırlıkları başlayan CHP’de adaylar da ortaya çıkıyor. Son kongresini tek adaylı yapan Demre’de bu kez 4 ismin adaylığı konuşuluyor.

www.haberimizvar.net – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kongre hazırlıklarına girilmesiyle birlikte il ve ilçe başkan adayları da ortaya çıkmaya başladı. Birçok ilçede henüz nabız yoklamaları devam ederken Demre’de ise aday bolluğu yaşanıyor. Mevcut ilçe başkanı Mustafa Caner’in yeniden aday olacağı belirtilirken, ilçe sekreteri Mehmet Ünlü ve gençlik kolları ilçe başkanı Hakan Caner de adaylıklarını açıkladı. ESKİ BAŞKAN DA ADAY OLABİLİR Demre’de Mustafa Caner’den önce ilçe başkanlığı yapan Mehmet Sarıoğlu’nun ismi de yeniden gündemde. Sarıoğlu henüz adaylığını açıklamasa da, kulislerde ismi geçiyor. Demre’de 5 Aralık 2017’de yapılan son ilçe kongresinde Mustafa Caner tek aday olarak çıkmış, adaylığını açıklayan Mehmet Özdemir’in ise mükerrer oy gerekçesiyle yarışa katılamamıştı.     
Kongre hazırlıkları başlayan CHP’de adaylar da ortaya çıkıyor. Son kongresini tek adaylı yapan Demre’de bu kez 4 ismin adaylığı konuşuluyor.

www.haberimizvar.net – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kongre hazırlıklarına girilmesiyle birlikte il ve ilçe başkan adayları da ortaya çıkmaya başladı. Birçok ilçede henüz nabız yoklamaları devam ederken Demre’de ise aday bolluğu yaşanıyor. Mevcut ilçe başkanı Mustafa Caner’in yeniden aday olacağı belirtilirken, ilçe sekreteri Mehmet Ünlü ve gençlik kolları ilçe başkanı Hakan Caner de adaylıklarını açıkladı.

ESKİ BAŞKAN DA ADAY OLABİLİR

Demre’de Mustafa Caner’den önce ilçe başkanlığı yapan Mehmet Sarıoğlu’nun ismi de yeniden gündemde. Sarıoğlu henüz adaylığını açıklamasa da, kulislerde ismi geçiyor. Demre’de 5 Aralık 2017’de yapılan son ilçe kongresinde Mustafa Caner tek aday olarak çıkmış, adaylığını açıklayan Mehmet Özdemir’in ise mükerrer oy gerekçesiyle yarışa katılamamıştı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.