CHP Döşemealtı ve Aksu'da kongreler sonuçlandı

YEREL 26.08.2023 - 17:57, Güncelleme: 26.08.2023 - 18:14
 

CHP Döşemealtı ve Aksu'da kongreler sonuçlandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İlçe Seçim Kongreleri süreci bugün Döşemealtı ve Aksu ile devam etti. Döşemealtı'nda CHP'nin yeni İlçe Başkanı Veli Çot oldu. Aksu’da ise mevcut İlçe Başkanı Kenan Yıldız tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

haberimizvar.net- Döşemealtı CHP ilçe kongresi bugün Yeşil Park Kültür Salonu’nda gerçekleşti. Oy sandığı saat 16:00’da açıldı ve sonuçlar açıklandı. Seçime iki aday katıldı: Veli Çot ve Özkan Özkaya. Kongreye Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de katıldı. Genç, yaptığı konuşmada Döşemealtı’nın cazibe merkezi haline gelmesinden ve CHP’nin nereden nereye geldiğinden bahsetti. Genç, seçime katılan iki adaya da başarılar dileyerek, kazanan kim olursa olsun kazananın CHP olacağını söyledi. Yapılan oylama sonucunda Veli Çot 108 oy alarak Döşemealtı CHP ilçe başkanlığına seçildi. Özkan Özkaya ise 69 oyda kaldı. Çot, seçim sonrası yaptığı açıklamada, Döşemealtı’nda CHP’yi daha ileriye taşımak için çalışacağını ve tüm partililerin desteğini beklediğini belirtti. Veli Çot’un Yönetim Kurulu Listesi: İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER 1-Ali Uzunoğlu 2-Bayram Yıldırım 3-Cemile Çöl 4-Durmuş Kaya 5-Eda Güç Erdem 6-Fatma Deveci 7-Fatoş Epözdemir 8-Gökhan Gökçe 9-Özgür Öcal 10-Sonay Akça Güden 11-Suna Ülger 12-Süleyha Zenginer 13-Süleyman Barutçu 14-Süleyman Yükver İL DELEGELERİ 1-Adem Cebeci 2-Ali Gökay 3-Aycan Özbey 4-Azmi Buyruk 5-Bekir Akyol 6-Burhan Emin Biçer 7-Gülsüm Kekeç 8-Halil Küçüktekin 9-Hanife Aldemir Efe 10-Hasan Balaban 11-Hasan Dönmez 12-İbrahim Kara 13-Mehmet Çelik 14-Nafiye Özdemir 15-Sadık Doğan 16-Turgay Genç   CHP Aksu ilçe kongresi ise Köseoğlu düğün salonunda gerçekleşti. Kongrede 160 delegenin 140’ı oy kullandı. Tek aday olarak çıkan eski başkan Kenan Yıldız, yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Kongreye CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ve Antalya milletvekili Aliye Coşar ve birçok partili katıldı. Kenan Yıldız’ın Yönetim Kurulu Listesi: İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER 1-Arif Bülbül 2-Hasan Hüseyin Yavuz 3- Umut Oruç 4-Ramazan Alkan 5-Rıza Maden 6-Sevda Burgan 7- Melek Zübeyde Erdem 8-Şeyma Özgüleş 9-Veli Güler 10-Özgür Yıldırım 11- Hamza Erdem Süleymanoğlu 12-Hüseyin Coşkun 13-Feyzullah Aslan 14-Ayten Gezgin İL DELEGELERİ 1-Kenan Yıldız 2-Abbas Can 3-Günay Fırat 4-Ali Yavuz 5-Hamza Erdem Süleyanoğlu 6-Mustafa Oruç 7-Arzu Ağlamaz Toker 8-Mehmet Çelik 9-Ayşe Güler 10-Mehmet Altıntaş 11-Mevlüt Erdem 12-Ramazan Burgan 13- Rıza Maden
Cumhuriyet Halk Partisi’nde İlçe Seçim Kongreleri süreci bugün Döşemealtı ve Aksu ile devam etti. Döşemealtı'nda CHP'nin yeni İlçe Başkanı Veli Çot oldu. Aksu’da ise mevcut İlçe Başkanı Kenan Yıldız tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

haberimizvar.net-  Döşemealtı CHP ilçe kongresi bugün Yeşil Park Kültür Salonu’nda gerçekleşti. Oy sandığı saat 16:00’da açıldı ve sonuçlar açıklandı. Seçime iki aday katıldı: Veli Çot ve Özkan Özkaya.

Kongreye Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de katıldı. Genç, yaptığı konuşmada Döşemealtı’nın cazibe merkezi haline gelmesinden ve CHP’nin nereden nereye geldiğinden bahsetti. Genç, seçime katılan iki adaya da başarılar dileyerek, kazanan kim olursa olsun kazananın CHP olacağını söyledi.

Yapılan oylama sonucunda Veli Çot 108 oy alarak Döşemealtı CHP ilçe başkanlığına seçildi. Özkan Özkaya ise 69 oyda kaldı. Çot, seçim sonrası yaptığı açıklamada, Döşemealtı’nda CHP’yi daha ileriye taşımak için çalışacağını ve tüm partililerin desteğini beklediğini belirtti.

Veli Çot’un Yönetim Kurulu Listesi:

İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Ali Uzunoğlu

2-Bayram Yıldırım

3-Cemile Çöl

4-Durmuş Kaya

5-Eda Güç Erdem

6-Fatma Deveci

7-Fatoş Epözdemir

8-Gökhan Gökçe

9-Özgür Öcal

10-Sonay Akça Güden

11-Suna Ülger

12-Süleyha Zenginer

13-Süleyman Barutçu

14-Süleyman Yükver

İL DELEGELERİ

1-Adem Cebeci

2-Ali Gökay

3-Aycan Özbey

4-Azmi Buyruk

5-Bekir Akyol

6-Burhan Emin Biçer

7-Gülsüm Kekeç

8-Halil Küçüktekin

9-Hanife Aldemir Efe

10-Hasan Balaban

11-Hasan Dönmez

12-İbrahim Kara

13-Mehmet Çelik

14-Nafiye Özdemir

15-Sadık Doğan

16-Turgay Genç

 

CHP Aksu ilçe kongresi ise Köseoğlu düğün salonunda gerçekleşti. Kongrede 160 delegenin 140’ı oy kullandı. Tek aday olarak çıkan eski başkan Kenan Yıldız, yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Kongreye CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ve Antalya milletvekili Aliye Coşar ve birçok partili katıldı.

Kenan Yıldız’ın Yönetim Kurulu Listesi:

İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Arif Bülbül

2-Hasan Hüseyin Yavuz

3- Umut Oruç

4-Ramazan Alkan

5-Rıza Maden

6-Sevda Burgan

7- Melek Zübeyde Erdem

8-Şeyma Özgüleş

9-Veli Güler

10-Özgür Yıldırım

11- Hamza Erdem Süleymanoğlu

12-Hüseyin Coşkun

13-Feyzullah Aslan

14-Ayten Gezgin

İL DELEGELERİ

1-Kenan Yıldız

2-Abbas Can

3-Günay Fırat

4-Ali Yavuz

5-Hamza Erdem Süleyanoğlu

6-Mustafa Oruç

7-Arzu Ağlamaz Toker

8-Mehmet Çelik

9-Ayşe Güler

10-Mehmet Altıntaş

11-Mevlüt Erdem

12-Ramazan Burgan

13- Rıza Maden

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.