CHP Gazipaşa'da ön seçim yapacak

SİYASET 15.01.2024 - 17:31, Güncelleme: 15.01.2024 - 17:35
 

CHP Gazipaşa'da ön seçim yapacak

CHP Parti Meclisi (PM) 8 aday adayının ortak kararı, İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve yönetiminin ısrarını göz önünde bulundurarak Gazipaşa belediye başkan adayının 21 Ocak'ta örgüt denetiminde yapılacak temayül yoklaması ile belirlenmesine karar verdi.

haberimizvar.net- CHP Gazipaşa belediye başkan adayı örgüt denetiminde ön seçimle belirlenecek. Bir süre önce CHP Gazipaşa belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Ali Kızılateş, Yavuz Çelik, Cem Burak Özgenç, Turan Gülcan, Ali Haydar Dikmen, Oya Çalık Başeğmez, Deniz Özdemir ve Murat Özçelik imzaları bulunan ortak bir açıklama yaparak Gazipaşa belediye başkan adayının örgüt denetiminde temayül yoklaması ile belirlenmesini istediklerini bildirmişlerdi. 8 belediye başkan aday adayının ön seçim talebine Fahri Oğuz başkanlığındaki CHP Kepez İlçe yönetimi de destek vererek, ön seçimde ısrarcı olmuştu. CHP Parti Meclisi (PM) Gazipaşa İlçe yönetimi ve 8 belediye başkan aday adayının talebine olumlu yaklaştı ve Gazipaşa belediye başkan adayının 21 Ocak'ta örgüt denetiminde yapılacak temayül yoklaması ile belirlenmesine karar verdi. CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, "Parti Meclisimiz talebimiz üzerine temayül yoklaması kararı almıştır. Kararda herhangi bir anket sonucunun etkisi yoktur. Yapılan bir anket sonucuna göre seçim kararı alındığı veya kimi aday adaylarının katılamayacağı bilgisi doğru değildir. İlçe örgütümüze başvuru yapan 9 aday adayımızın tamamı temayül yoklamasına katılacaktır" dedi. Gazipaşa CHP Örgütünce 21 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasına aday adaylığı başvurusunda bulunan mevcut belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile birlikte Ali Kızılateş, Yavuz Çelik, Cem Burak Özgenç, Turan Gülcan, Ali Haydar Dikmen, Oya Çalık Başeğmez, Deniz Özdemir ve Murat Özçelik katılacak.
CHP Parti Meclisi (PM) 8 aday adayının ortak kararı, İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve yönetiminin ısrarını göz önünde bulundurarak Gazipaşa belediye başkan adayının 21 Ocak'ta örgüt denetiminde yapılacak temayül yoklaması ile belirlenmesine karar verdi.

haberimizvar.net- CHP Gazipaşa belediye başkan adayı örgüt denetiminde ön seçimle belirlenecek.

Bir süre önce CHP Gazipaşa belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Ali Kızılateş, Yavuz Çelik, Cem Burak Özgenç, Turan Gülcan, Ali Haydar Dikmen, Oya Çalık Başeğmez, Deniz Özdemir ve Murat Özçelik imzaları bulunan ortak bir açıklama yaparak Gazipaşa belediye başkan adayının örgüt denetiminde temayül yoklaması ile belirlenmesini istediklerini bildirmişlerdi. 8 belediye başkan aday adayının ön seçim talebine Fahri Oğuz başkanlığındaki CHP Kepez İlçe yönetimi de destek vererek, ön seçimde ısrarcı olmuştu. CHP Parti Meclisi (PM) Gazipaşa İlçe yönetimi ve 8 belediye başkan aday adayının talebine olumlu yaklaştı ve Gazipaşa belediye başkan adayının 21 Ocak'ta örgüt denetiminde yapılacak temayül yoklaması ile belirlenmesine karar verdi.

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, "Parti Meclisimiz talebimiz üzerine temayül yoklaması kararı almıştır. Kararda herhangi bir anket sonucunun etkisi yoktur.

Yapılan bir anket sonucuna göre seçim kararı alındığı veya kimi aday adaylarının katılamayacağı bilgisi doğru değildir. İlçe örgütümüze başvuru yapan 9 aday adayımızın tamamı temayül yoklamasına katılacaktır" dedi. Gazipaşa CHP Örgütünce 21 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasına aday adaylığı başvurusunda bulunan mevcut belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile birlikte Ali Kızılateş, Yavuz Çelik, Cem Burak Özgenç, Turan Gülcan, Ali Haydar Dikmen, Oya Çalık Başeğmez, Deniz Özdemir ve Murat Özçelik katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.