CHP Gençlik Kolları'nda hezimet

SİYASET 14.11.2019 - 16:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Gençlik Kolları'nda hezimet

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz ve gençlik kolları yöneticisi Pınar Aykaç mahalle seçimlerinde sandığa gömüldü. Yılmaz’ın 11 çizik yediği de belirtildi. Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül’ün de mahallesinde listeye yazılmayacağı açıklandı

haberimizvar.net Antalya’da devam eden CHP’nin mahalle delegesi seçimlerinde Gençlik Kolları il yöneticilerinin ciddi bir hezimet yaşadıkları belirtildi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz ile Gençlik Kolları İl Yöneticisi Pınar Aykaç’ın yer aldığı beyaz listenin Muratpaşa İlçesi Zerdalilik Mahallesi’nde kaybettiği açıklandı. Mavi liste karşısında 73’e 52 oyla kaybeden beyaz listede Gökhan Yılmaz’ın ayrıca 11 çizik yediği de dile getirildi. Geçtiğimiz Eylül ayında Teknik Direktör Fatih Terim için açılan ‘#sicilibozuk’ hashtagine “Sadece sicili değil, kanı da bozuk” yorumu yaptığı için Galatarasaylıların tepkisini çeken ve özür dilemek zorunda kalan Gökhan Yılmaz mahalle seçimlerinde böylece 41 oy almış oldu. MUSA GÜL LİSTEDE OLMAYACAK Öte yandan Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül’ün de yarın yapılacak Muratpaşa Konuksever Mahallesi seçimlerinde delege adayı listesinde yer almayacağı kaydedildi. Gül’ün yerine akrabalarından birinin yazılacağı ileri sürüldü.        
CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz ve gençlik kolları yöneticisi Pınar Aykaç mahalle seçimlerinde sandığa gömüldü. Yılmaz’ın 11 çizik yediği de belirtildi. Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül’ün de mahallesinde listeye yazılmayacağı açıklandı

haberimizvar.net Antalya’da devam eden CHP’nin mahalle delegesi seçimlerinde Gençlik Kolları il yöneticilerinin ciddi bir hezimet yaşadıkları belirtildi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz ile Gençlik Kolları İl Yöneticisi Pınar Aykaç’ın yer aldığı beyaz listenin Muratpaşa İlçesi Zerdalilik Mahallesi’nde kaybettiği açıklandı. Mavi liste karşısında 73’e 52 oyla kaybeden beyaz listede Gökhan Yılmaz’ın ayrıca 11 çizik yediği de dile getirildi. Geçtiğimiz Eylül ayında Teknik Direktör Fatih Terim için açılan ‘#sicilibozuk’ hashtagine “Sadece sicili değil, kanı da bozuk” yorumu yaptığı için Galatarasaylıların tepkisini çeken ve özür dilemek zorunda kalan Gökhan Yılmaz mahalle seçimlerinde böylece 41 oy almış oldu.

MUSA GÜL LİSTEDE OLMAYACAK

Öte yandan Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül’ün de yarın yapılacak Muratpaşa Konuksever Mahallesi seçimlerinde delege adayı listesinde yer almayacağı kaydedildi. Gül’ün yerine akrabalarından birinin yazılacağı ileri sürüldü.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.