CHP heyeti çarşıda

YEREL 19.01.2021 - 12:48, Güncelleme: 19.01.2021 - 12:48
 

CHP heyeti çarşıda

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın önderliğindeki CHP heyeti, Kapalı Yol ve İki Kapılı Han’da işyerlerini ziyaret ederek esnafın sorunları dinledi. Pandemi sürecinde esnafın destek görmediğini belirten Başkan Nusret Bayar, “Bu bozuk düzen, böylesi zor günlerde sahipsiz bırakılan esnafın iradesiyle son bulacak” dedi

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa Belediye Başkanvekili Hüseyin Sarı, Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile Kadın Kolları Başkanları ve Kadın Kolları MYK Üyesi ile birlikte Çarşı esnafını işyerlerinde ziyaret ederek kolaylıklar dilediler. Esnafın sorunlarını, pandemi sürecinde yaşadıkları zorlukları, beklentilerini dinleyerek çözüm önerilerini ve fikirlerini paylaşan CHP heyeti; Doğu Garajı istikametinden başlayarak Kale Kapısı’na, oradan da İki Kapılı Han’da esnafı ziyaret ederek Kapalı Yol’a ilerledi. Pandemi sürecinde bekledikleri desteği göremediklerini, kiralarını ödemekte, eve ekmek götürmekte zorlandıklarını ifade eden esnafla görüşlerini paylaşan Başkan Nusret Bayar, “Esnaf yıllardır vergisini, stopajını ödüyor, bu ülkenin ekonomisine katkı sağlıyor. Ne için devlete yığınla vergi ödüyor bu esnaf? Salgın hastalık, doğal afet gibi olağanüstü durumlarda devlet kendisine sahip çıksın, destek versin diye. Ancak esnafın, vatandaşın verdiği vergi, esnafın sıkıntısını çözmek için değil; akıbeti belli olmayan vakıflara ve derneklere kaynak yaratmak için, 5’li çetenin ihalelerini kolaylaştırmak için, yandaş patronların borçlarını silmek için kullanılıyor! Bu bozuk düzen; böylesi zor günlerde sahipsiz bırakılan esnafın, ekmeğini çöpten arayan vatandaşın iradesiyle son bulacak!” şeklinde konuştu. “ESNAFI YÜZÜSTÜ BIRAKANLAR SANDIKTA KARŞILIĞINI ALACAK” Esnafla yaptığı görüşmelerin ardından değerlendirmelerde bulunan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, hükümetin esnafa ‘destek’ adı altında sunduğu paketlerin gerçekçi ve işe yarar olmadığını, esnafın taleplerinin karşılanmadığını belirterek sert eleştirilerde bulundu. Başkan Bayar, “İki Kapılı Han'da birçok işyerinin kepenk kapatmak zorunda kaldığına, çalışan esnafın ise geçim sıkıntısıyla boğuştuğuna üzülerek şahit olduk. Esnafımız stopaj, vergi, faiz indirimi gibi işe yarar ve gerçekçi destekler beklerken AKP hükümeti; esnafın kirasının onda biri dahi etmeyecek şekilde ödeme yapıp adına da "Kira Yardımı" diyor. Her geçen gün bir işyeri daha kepenk kapatırken, çalışan esnaf kara kara borçlarını, evine götüreceği ekmeği düşünürken; yandaş patronların, Katarlı şirketlerin milyonlarca liralık vergilerini silenler, seçim günü geldiğinde yüzüstü bıraktıkları esnaftan, kuru ekmeğe muhtaç bıraktıkları vatandaştan en güzel karşılığı alacak ve tarihe karışacaklardır! Biz ise Cumhuriyet Halk Partisi olarak; Cumhuriyet'in ilk gününden bugüne olduğu gibi esnafın, çiftçinin, işçinin, garibanın her koşulda arkasında duracak, destekçisi olacağız! Bu ülkenin zenginliklerini 5'Lİ ÇETELERE değil; ülkenin gerçek sahiplerine, halkına armağan edeceğiz!” şeklinde konuştu.  
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın önderliğindeki CHP heyeti, Kapalı Yol ve İki Kapılı Han’da işyerlerini ziyaret ederek esnafın sorunları dinledi. Pandemi sürecinde esnafın destek görmediğini belirten Başkan Nusret Bayar, “Bu bozuk düzen, böylesi zor günlerde sahipsiz bırakılan esnafın iradesiyle son bulacak” dedi

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa Belediye Başkanvekili Hüseyin Sarı, Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile Kadın Kolları Başkanları ve Kadın Kolları MYK Üyesi ile birlikte Çarşı esnafını işyerlerinde ziyaret ederek kolaylıklar dilediler. Esnafın sorunlarını, pandemi sürecinde yaşadıkları zorlukları, beklentilerini dinleyerek çözüm önerilerini ve fikirlerini paylaşan CHP heyeti; Doğu Garajı istikametinden başlayarak Kale Kapısı’na, oradan da İki Kapılı Han’da esnafı ziyaret ederek Kapalı Yol’a ilerledi. Pandemi sürecinde bekledikleri desteği göremediklerini, kiralarını ödemekte, eve ekmek götürmekte zorlandıklarını ifade eden esnafla görüşlerini paylaşan Başkan Nusret Bayar, “ Esnaf yıllardır vergisini, stopajını ödüyor, bu ülkenin ekonomisine katkı sağlıyor. Ne için devlete yığınla vergi ödüyor bu esnaf? Salgın hastalık, doğal afet gibi olağanüstü durumlarda devlet kendisine sahip çıksın, destek versin diye. Ancak esnafın, vatandaşın verdiği vergi, esnafın sıkıntısını çözmek için değil; akıbeti belli olmayan vakıflara ve derneklere kaynak yaratmak için, 5’li çetenin ihalelerini kolaylaştırmak için, yandaş patronların borçlarını silmek için kullanılıyor! Bu bozuk düzen; böylesi zor günlerde sahipsiz bırakılan esnafın, ekmeğini çöpten arayan vatandaşın iradesiyle son bulacak!” şeklinde konuştu.
“ESNAFI YÜZÜSTÜ BIRAKANLAR SANDIKTA KARŞILIĞINI ALACAK”
Esnafla yaptığı görüşmelerin ardından değerlendirmelerde bulunan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, hükümetin esnafa ‘destek’ adı altında sunduğu paketlerin gerçekçi ve işe yarar olmadığını, esnafın taleplerinin karşılanmadığını belirterek sert eleştirilerde bulundu. Başkan Bayar, “İki Kapılı Han'da birçok işyerinin kepenk kapatmak zorunda kaldığına, çalışan esnafın ise geçim sıkıntısıyla boğuştuğuna üzülerek şahit olduk. Esnafımız stopaj, vergi, faiz indirimi gibi işe yarar ve gerçekçi destekler beklerken AKP hükümeti; esnafın kirasının onda biri dahi etmeyecek şekilde ödeme yapıp adına da "Kira Yardımı" diyor. Her geçen gün bir işyeri daha kepenk kapatırken, çalışan esnaf kara kara borçlarını, evine götüreceği ekmeği düşünürken; yandaş patronların, Katarlı şirketlerin milyonlarca liralık vergilerini silenler, seçim günü geldiğinde yüzüstü bıraktıkları esnaftan, kuru ekmeğe muhtaç bıraktıkları vatandaştan en güzel karşılığı alacak ve tarihe karışacaklardır! Biz ise Cumhuriyet Halk Partisi olarak; Cumhuriyet'in ilk gününden bugüne olduğu gibi esnafın, çiftçinin, işçinin, garibanın her koşulda arkasında duracak, destekçisi olacağız! Bu ülkenin zenginliklerini 5'Lİ ÇETELERE değil; ülkenin gerçek sahiplerine, halkına armağan edeceğiz!” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.