CHP iktidarında gençler tarikatlara bırakılmayacak

GÜNDEM 09.12.2021 - 13:57, Güncelleme: 09.12.2021 - 13:57
 

CHP iktidarında gençler tarikatlara bırakılmayacak

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya'da yaşanan vahşi cinayetin ardından yaptığı açıklamada, "Halkın iktidarında hiç bir genç tarikatlara teslim edilmeyecek" dedi

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya'da yaşanan vahşi cinayetin ardından yaptığı açıklamada, "Halkın iktidarında hiç bir genç tarikatlara teslim edilmeyecek" dedi. Yazılı açıklama yapan Şahin şunları söyledi: "Hepimizin bildiği üzere Erenköy tarikatına bağlı öğrenci yurdunda gencecik bir çocuk vahşice katledildi.  Katliamın ardından bir ton skandal ortaya çıktı. İddialara göre yurt olarak kullanılan bina kaçakmış. Ayrıca o binanın emniyet müfettişine ait olduğuna dair basında haberler çıktı! Tarikatların, cemaatlerin kafasına göre faaliyet yürüttüğü, gencecik çocukların beyinlerini yıkadığı bu ortamın, bu katliamın sorumlusu laiklikle, çağdaşlıkla, sosyal devletle sorunu olan AKP iktidarıdır! Dün FETÖ ile kol kola olanlar bugün onun boşluğunu TÜGVA, İlim Yayma Cemiyeti, ENSAR VAKFI, Menzil, HAK YOL gibi tarikat ve cemaatlerle doldurmaya çalışıyor!  Bu karanlık, bu köhnemiş kafanın memleketi ne hale getirdiğini herhalde anlatmaya gerek yok... Ne yaparsa yapsınlar bizim pusulamız bellidir.  Atatürk'ün dediği gibi; "Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz." Halkın iktidarında hiçbir öğrenci, hiçbir genç bu yapılara ait yurtlara muhtaç kalmayacak. İnsani koşullarda, çağdaş öğrenci yurtlarında, devletin sağladığı imkanlarla kalacaklar".
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya'da yaşanan vahşi cinayetin ardından yaptığı açıklamada, "Halkın iktidarında hiç bir genç tarikatlara teslim edilmeyecek" dedi

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya'da yaşanan vahşi cinayetin ardından yaptığı açıklamada, "Halkın iktidarında hiç bir genç tarikatlara teslim edilmeyecek" dedi. Yazılı açıklama yapan Şahin şunları söyledi: "Hepimizin bildiği üzere Erenköy tarikatına bağlı öğrenci yurdunda gencecik bir çocuk vahşice katledildi. 

Katliamın ardından bir ton skandal ortaya çıktı.

İddialara göre yurt olarak kullanılan bina kaçakmış. Ayrıca o binanın emniyet müfettişine ait olduğuna dair basında haberler çıktı!

Tarikatların, cemaatlerin kafasına göre faaliyet yürüttüğü, gencecik çocukların beyinlerini yıkadığı bu ortamın, bu katliamın sorumlusu laiklikle, çağdaşlıkla, sosyal devletle sorunu olan AKP iktidarıdır!

Dün FETÖ ile kol kola olanlar bugün onun boşluğunu TÜGVA, İlim Yayma Cemiyeti, ENSAR VAKFI, Menzil, HAK YOL gibi tarikat ve cemaatlerle doldurmaya çalışıyor! 

Bu karanlık, bu köhnemiş kafanın memleketi ne hale getirdiğini herhalde anlatmaya gerek yok... Ne yaparsa yapsınlar bizim pusulamız bellidir. 
Atatürk'ün dediği gibi; "Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz."

Halkın iktidarında hiçbir öğrenci, hiçbir genç bu yapılara ait yurtlara muhtaç kalmayacak. İnsani koşullarda, çağdaş öğrenci yurtlarında, devletin sağladığı imkanlarla kalacaklar".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.