CHP İl Başkanı Cengiz sel mağdurlarını yalnız bırakmadı

GÜNDEM 12.12.2022 - 18:21, Güncelleme: 12.12.2022 - 18:48
 

CHP İl Başkanı Cengiz sel mağdurlarını yalnız bırakmadı

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Kumluca ve Finike'de yaşanan sel felaketinin ardından mağdurları yalnız bırakmadı.

haberimizvar.net- Antalya'da dün geceden itibaren başlayan yağış Kumluca ve Finike ilçelerinde sel felaketine neden oldu. Evler, işyerleri ve seralar sular altında kaldı. CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, il yöneticileri Ali Murat Özel, Gökhan Gökcen ile birlikte sel felaketi bölgesine gitti. CHP Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık'la birlikte işyerleri su basan esnaf, seraları yerle bir olan çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti.  İlçe belediye başkanlarından da çalışmalar hakkında bilgi alan İl Başkanı Cengiz, "Kumluca ilçemizde meydana gelen sel felaketi ile ilgili İlçe Başkanımız Arif Kocacık’tan bilgi aldık, vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Afet sonrası süreçte de Büyükşehir ve İlçe belediyelerimizin tüm imkanlarıyla yanlarında olacağız." diye konuştu.  
CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Kumluca ve Finike'de yaşanan sel felaketinin ardından mağdurları yalnız bırakmadı.

haberimizvar.net- Antalya'da dün geceden itibaren başlayan yağış Kumluca ve Finike ilçelerinde sel felaketine neden oldu. Evler, işyerleri ve seralar sular altında kaldı. CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, il yöneticileri Ali Murat Özel, Gökhan Gökcen ile birlikte sel felaketi bölgesine gitti. CHP Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık'la birlikte işyerleri su basan esnaf, seraları yerle bir olan çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. 

İlçe belediye başkanlarından da çalışmalar hakkında bilgi alan İl Başkanı Cengiz, " Kumluca ilçemizde meydana gelen sel felaketi ile ilgili İlçe Başkanımız Arif Kocacık’tan bilgi aldık, vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Afet sonrası süreçte de Büyükşehir ve İlçe belediyelerimizin tüm imkanlarıyla yanlarında olacağız." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.