CHP il başkanlığına iki aday

GÜNDEM 13.04.2021 - 18:44, Güncelleme: 13.04.2021 - 21:35
 

CHP il başkanlığına iki aday

Bayar’ın görevden alınmasının ardından gözler yen başkanı seçecek il yönetimine seçildi. Peki başkanlık için kimlerin adı geçiyor?

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi dün CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ı görevden aldı. Tebligatın eline ulaşmasının ardından Bayar, kamuoyuna yaptığı açıklama ile hukuk mücadelesine devam edeceğini söyledi. Bayar’ın görevden alınmasının ardından gözler yeni başkanı kendi içinden seçecek olan il yönetimine çevrildi. Başkanlık için adı geçen Nuri Cengiz ile Buğra Özçelik’in Ankara’ya çağırıldığı ve iki ismin de yarın genel merkeze gideceği öğrenildi.Bu arada yönetim kurulunun bu hafta içi toplanarak kimin il başkanı olması gerektiği konusunda karar vereceği öğrenildi.
Bayar’ın görevden alınmasının ardından gözler yen başkanı seçecek il yönetimine seçildi. Peki başkanlık için kimlerin adı geçiyor?

haberimizvar.net-  CHP Genel Merkezi dün CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ı görevden aldı. Tebligatın eline ulaşmasının ardından Bayar, kamuoyuna yaptığı açıklama ile hukuk mücadelesine devam edeceğini söyledi. Bayar’ın görevden alınmasının ardından gözler yeni başkanı kendi içinden seçecek olan il yönetimine çevrildi. Başkanlık için adı geçen Nuri Cengiz ile Buğra Özçelik’in Ankara’ya çağırıldığı ve iki ismin de yarın genel merkeze gideceği öğrenildi.Bu arada yönetim kurulunun bu hafta içi toplanarak kimin il başkanı olması gerektiği konusunda karar vereceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.