CHP İl Kongresi başladı Özel heyecan yaratmadı

SİYASET 08.10.2023 - 13:15, Güncelleme: 08.10.2023 - 13:31
 

CHP İl Kongresi başladı Özel heyecan yaratmadı

CHP Antalya 38'inci Olağan İl Kongresi başladı. Açılış konuşmasını İl Başkanı Nuri Cengiz yaparken, kongreye katılan CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel salonda heyecan yaratmadı. Özel kısa bir konuşma yaptıktan sona, Afyon İl Kongresi’ne katılmak üzere Antalya’dan ayrıldı.

haberimizvar.net- CHP Antalya 38'inci Olağan İl Kongresi saat 10.00’da çoğunluk sağlanamadığı için saat 13.00’de başladı. CHP Genel Başkan Adayı Manisa Milletvekili Özgür Özel, Antalya milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Nazım Hikmet Kongre Salonu’nda gerçekleşen ve 647 delegenin oy kullanma hakkı bulunan il kongresinin açılış konuşmasını CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz yaptı. Cengiz, "Partimizin ve Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkenin kurtuluşunda ve kuruluşunda imzası bulunan CHP’nin değerli üyeleri; geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da partimize, ülkemize ve Cumhuriyetimize sahip çıkma iradesiyle hep bir arada el ele kol kola sevgiyle, saygıyla hep birlikte geleceği kuracağız" dedi. Cengiz, şunları kaydetti: "Değerli yol arkadaşlarım; CHP’nin gerçek sahipleri… Kongremize hoş geldiniz. Partimizin ve Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkenin kurtuluşunda ve kuruluşunda imzası bulunan CHP’nin değerli üyeleri; geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da partimize, ülkemize ve Cumhuriyetimize sahip çıkma iradesiyle hep bir arada el ele kol kola sevgiyle, saygıyla hep birlikte geleceği kuracağız."    Daha sonra kürsüye gelen genel başkan adayı Özel, “Seçimden ders çıkarılmadı. Hiçbir şey yokmuş gibi, sadece kaybettik diyerek yoluna giden anlayışın yanlış olduğunu söyledik. Değişimden yanayım ama bu nitelikli bir değişimdir” diye konuştu. Gerek salona girerken gerekse kürsü konuşmasında kongre salonunda heyecan yaratmadı. Özel, konuşmasının ardından CHP Afyon İl Kongresi’ne katılmak üzere Antalya’dan ayrıldı. Konuşmaların ardından divan oluşturuldu. Milletvekili Semra Dinçer’in divan başkanlığı yaptığı kongrede divan üyeliklerine Zühre Doğan, Polat Balkan ve Hıdır Kıran getirildi.
CHP Antalya 38'inci Olağan İl Kongresi başladı. Açılış konuşmasını İl Başkanı Nuri Cengiz yaparken, kongreye katılan CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel salonda heyecan yaratmadı. Özel kısa bir konuşma yaptıktan sona, Afyon İl Kongresi’ne katılmak üzere Antalya’dan ayrıldı.

haberimizvar.net- CHP Antalya 38'inci Olağan İl Kongresi saat 10.00’da çoğunluk sağlanamadığı için saat 13.00’de başladı. CHP Genel Başkan Adayı Manisa Milletvekili Özgür Özel, Antalya milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Nazım Hikmet Kongre Salonu’nda gerçekleşen ve 647 delegenin oy kullanma hakkı bulunan il kongresinin açılış konuşmasını CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz yaptı. Cengiz, "Partimizin ve Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkenin kurtuluşunda ve kuruluşunda imzası bulunan CHP’nin değerli üyeleri; geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da partimize, ülkemize ve Cumhuriyetimize sahip çıkma iradesiyle hep bir arada el ele kol kola sevgiyle, saygıyla hep birlikte geleceği kuracağız" dedi.
Cengiz, şunları kaydetti: "Değerli yol arkadaşlarım; CHP’nin gerçek sahipleri… Kongremize hoş geldiniz. Partimizin ve Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkenin kurtuluşunda ve kuruluşunda imzası bulunan CHP’nin değerli üyeleri; geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da partimize, ülkemize ve Cumhuriyetimize sahip çıkma iradesiyle hep bir arada el ele kol kola sevgiyle, saygıyla hep birlikte geleceği kuracağız." 

 

Daha sonra kürsüye gelen genel başkan adayı Özel, “Seçimden ders çıkarılmadı. Hiçbir şey yokmuş gibi, sadece kaybettik diyerek yoluna giden anlayışın yanlış olduğunu söyledik. Değişimden yanayım ama bu nitelikli bir değişimdir” diye konuştu.
Gerek salona girerken gerekse kürsü konuşmasında kongre salonunda heyecan yaratmadı. Özel, konuşmasının ardından CHP Afyon İl Kongresi’ne katılmak üzere Antalya’dan ayrıldı.
Konuşmaların ardından divan oluşturuldu. Milletvekili Semra Dinçer’in divan başkanlığı yaptığı kongrede divan üyeliklerine Zühre Doğan, Polat Balkan ve Hıdır Kıran getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.