CHP İl Kongresi’nin adisyonu kesildi

KULİS 03.11.2023 - 12:21, Güncelleme: 03.11.2023 - 13:18
 

CHP İl Kongresi’nin adisyonu kesildi

CHP Antalya İl Kongresi’nin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kendisinin işaret ettiği adayları desteklemediği için 9 personelinin görev yerini değiştirmesi siyasi kulislerde ‘hesap görme’ olarak değerlendirildi. Parti yöneticilerinin ise, yaşanan mağduriyete ‘Siyasette tercihlerin değişiyorsa görev yerleriniz de değişebilir’ yorumu yapması tepkileri arttırdı.

haberimizvar.net- KULİS HABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya kongre sürecini tamamladı. İlçe kongrelerinde Muratpaşa’da Özgür Güngör’ü, Kepez’de Gökhan Ölmez’i, il başkanlığında Nuri Cengiz’i destekleyen Muratpaşa Belediyesi’nde çalışan 9 personele kadrolarından farklı görevlere sürülmesi ve işten çıkmak isteyenlere tazminat ödenmeyeceği bildirilmesi parti tabanında tepkilere neden oldu. ENGELLİ ÇOCUK ANNESİ ÖĞRETMEN KADROSUNDA AMA…  Daha önce partide aktif görev verilen belediye çalışanları Perçem Gök, Kalan Karakuş, Ahmet Kozbek, Uğur Kökver, Hanzade Betül Doğan, Mine Algan Ceylani ve adının açıklanmasını istemeyen 3 kişi, parti Antalya İl Örgütü’nün etkili ismi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından işaret ettiği adayları desteklemediği için adeta cezalandırıldı. Sabah akşam makineye bağlamak zorunda olduğu engelli çocuk annesi, öğretmen Perçem Gök, belediyede eğitmen kadrosunda Muratpaşa Belediyesi Memurevleri Destek Eğitim Müdürü olarak görev yaparken, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü emrine verildi. Gök’ün mağduriyetiyle ilgili olarak araya sendikalar girdi.  KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ AKDENİZ BÖLGE KOORDİNATÖRÜ Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a bağlı gezici ekipte görevli, aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için genel merkez tarafından oluşturulan Kılıçdaroğlu Gönülleri Akdeniz Bölge Koordinatörü olan Kalan Karakuş da çağrı merkezinde görevlendirildi.    İL BAŞKANI KAMACI’YI DA DİNLEMEDİ İşten ayrılmak istediklerinde tazminat almayacaklarını öğrenen 9 kişi yaşadıklarını parti yöneticilerine anlatınca, konu CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’ya aktarıldı. Kamacı, Başkan Uysal’la görüştükten sonra durumun değiştirmek için gösterdiği çaba sonuç vermedi. Kamacı, herkesi sakin ve sabırlı olmaya davet ederken, yaşananlar üzerine bazı parti yöneticilerinin yer değişikliği yapılan belediye çalışanlarına yönelik Siyasette tercihlerin değişiyorsa görev yerleriniz de değişebilir’ yorumu yapması tepkileri arttırdı.  
CHP Antalya İl Kongresi’nin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kendisinin işaret ettiği adayları desteklemediği için 9 personelinin görev yerini değiştirmesi siyasi kulislerde ‘hesap görme’ olarak değerlendirildi. Parti yöneticilerinin ise, yaşanan mağduriyete ‘Siyasette tercihlerin değişiyorsa görev yerleriniz de değişebilir’ yorumu yapması tepkileri arttırdı.

haberimizvar.net- KULİS HABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya kongre sürecini tamamladı. İlçe kongrelerinde Muratpaşa’da Özgür Güngör’ü, Kepez’de Gökhan Ölmez’i, il başkanlığında Nuri Cengiz’i destekleyen Muratpaşa Belediyesi’nde çalışan 9 personele kadrolarından farklı görevlere sürülmesi ve işten çıkmak isteyenlere tazminat ödenmeyeceği bildirilmesi parti tabanında tepkilere neden oldu.

ENGELLİ ÇOCUK ANNESİ ÖĞRETMEN KADROSUNDA AMA… 
Daha önce partide aktif görev verilen belediye çalışanları Perçem Gök, Kalan Karakuş, Ahmet Kozbek, Uğur Kökver, Hanzade Betül Doğan, Mine Algan Ceylani ve adının açıklanmasını istemeyen 3 kişi, parti Antalya İl Örgütü’nün etkili ismi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından işaret ettiği adayları desteklemediği için adeta cezalandırıldı. Sabah akşam makineye bağlamak zorunda olduğu engelli çocuk annesi, öğretmen Perçem Gök, belediyede eğitmen kadrosunda Muratpaşa Belediyesi Memurevleri Destek Eğitim Müdürü olarak görev yaparken, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü emrine verildi. Gök’ün mağduriyetiyle ilgili olarak araya sendikalar girdi. 

KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ AKDENİZ BÖLGE KOORDİNATÖRÜ
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a bağlı gezici ekipte görevli, aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için genel merkez tarafından oluşturulan Kılıçdaroğlu Gönülleri Akdeniz Bölge Koordinatörü olan Kalan Karakuş da çağrı merkezinde görevlendirildi. 

 

İL BAŞKANI KAMACI’YI DA DİNLEMEDİ
İşten ayrılmak istediklerinde tazminat almayacaklarını öğrenen 9 kişi yaşadıklarını parti yöneticilerine anlatınca, konu CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’ya aktarıldı. Kamacı, Başkan Uysal’la görüştükten sonra durumun değiştirmek için gösterdiği çaba sonuç vermedi. Kamacı, herkesi sakin ve sabırlı olmaya davet ederken, yaşananlar üzerine bazı parti yöneticilerinin yer değişikliği yapılan belediye çalışanlarına yönelik Siyasette tercihlerin değişiyorsa görev yerleriniz de değişebilir’ yorumu yapması tepkileri arttırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.