CHP İlçe Başkanı evlendi

GÜNDEM 21.09.2021 - 18:47, Güncelleme: 21.09.2021 - 18:47
 

CHP İlçe Başkanı evlendi

CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, Hamide Aydın ile evlendi.

haberimizvar.net- CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner ile Demreli Şerife ve Oktay Aydın çiftinin kızı Hamide Aydın'ın Demre Alis Park'ta düzenlenen düğün törenine CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Aydın Özer, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, eski Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Finike İlçe Başkanı Aydın Arıcan, Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık, CHP'li ve İYİ Parti'li belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları iki ailenin dostlarından oluşan yaklaşık 500 kişi katıldı.   Hamide Aydın ile Mete Hakan Caner'in nikahını Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya kıydı. Gelin Hamide Aydın'ın nikah şahitliğini Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın eşi avukat Funda Kocakaya yaparken, Mete Hakan Caner'in şahitliğini ise CHP milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Aydın Özer, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi avukat Deniz Filiz yaptı.   Nikahta bir konuşma yapan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "CHP İlçe Başkanımız Mete Hakan Caner'e yüzde yüz kefil olduk. Kızımızı istedik, nişan yüzüklerini taktık. Bugün de nikahını kıyıyoruz. Evlilik, İzmir'in dağlarında çiçekler açar gibi, insan yaşamında çiçekler açar. Ben genç çiftimize bu açan çiçekler içinde, mutlu bir yaşam diliyorum. Evlilik cüzdanını gelinimize veriyorum" dedi.   Başkan Kocakaya, mutlu günlerinde birlikte kahve içmeleri için, genç çifte iki kişilik kahve takımı hediye etti. Gece boyunca Hamide-Mete Hakan Caner çifti bol bol dans edip, arkadaşlarıyla oynadı, eğlendi.
CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, Hamide Aydın ile evlendi.

haberimizvar.net- CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner ile Demreli Şerife ve Oktay Aydın çiftinin kızı Hamide Aydın'ın Demre Alis Park'ta düzenlenen düğün törenine CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Aydın Özer, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, eski Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Finike İlçe Başkanı Aydın Arıcan, Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık, CHP'li ve İYİ Parti'li belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları iki ailenin dostlarından oluşan yaklaşık 500 kişi katıldı.

 

Hamide Aydın ile Mete Hakan Caner'in nikahını Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya kıydı. Gelin Hamide Aydın'ın nikah şahitliğini Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın eşi avukat Funda Kocakaya yaparken, Mete Hakan Caner'in şahitliğini ise CHP milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Aydın Özer, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi avukat Deniz Filiz yaptı.

 

Nikahta bir konuşma yapan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "CHP İlçe Başkanımız Mete Hakan Caner'e yüzde yüz kefil olduk. Kızımızı istedik, nişan yüzüklerini taktık. Bugün de nikahını kıyıyoruz. Evlilik, İzmir'in dağlarında çiçekler açar gibi, insan yaşamında çiçekler açar. Ben genç çiftimize bu açan çiçekler içinde, mutlu bir yaşam diliyorum. Evlilik cüzdanını gelinimize veriyorum" dedi.

 

Başkan Kocakaya, mutlu günlerinde birlikte kahve içmeleri için, genç çifte iki kişilik kahve takımı hediye etti. Gece boyunca Hamide-Mete Hakan Caner çifti bol bol dans edip, arkadaşlarıyla oynadı, eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.