CHP Kepez adayı Kocagöz'den birlik ve beraberlik vurgusu

SİYASET 03.03.2024 - 15:02, Güncelleme: 03.03.2024 - 15:02
 

CHP Kepez adayı Kocagöz'den birlik ve beraberlik vurgusu

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz, Kepez Belediye Meclis Üyesi adayı Mahmut Taş’ın organize ettiği toplantıya katıldı. Katılımın oldukça yüksek olduğu organizasyonda konuşan Mesut Kocagöz, “Birlik ve beraberlik içerisinde zafere ulaşacağız” dedi.

haberimizvar.net- Kepez Belediye Meclis Üyesi adayı Mahmut Taş’ın organize ettiği toplantıya katılan  CHP Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz, birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere hazırlığın son sürat devam ettiğini ifade etti. STK temsilcileri ile mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantıya Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği Başkanı Ercan Özbay da katılım sağladı.  KOCAGÖZ'DEN BİRLİK MESAJI 100. Yıl Park Restoranda bir araya gelen CHP’li kurmaylar 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimin öncesinde fikir alış verişinde bulundu. Toplantıya Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği Başkanı Ercan Özbay da katıldı. Toplantıda konuşan CHP Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz birlik ve beraberlik mesajları verdi.  "31 MART'TA ÖNEMLİ BAŞARI ELDE EDECEĞİZ" STK temsilcileri ile mahalle muhtarlarının da davetli olduğu toplantıyı organize eden Kepez Belediye Meclis Üyesi adayı Mahmut Taş, “Yaklaşan yerel seçimlerin öncesinde bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belediye başkan adayımızla birlikte 31 Mart’ta önemli bir başarıya imza atacağız” dedi.  İnşaat Mühendisliğinin yanında sanatsal yönüyle de tanınan Mahmut Taş, Kepez Belediye Meclisi 13. Sıra Meclis Üyesi adayı oldu. 
Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz, Kepez Belediye Meclis Üyesi adayı Mahmut Taş’ın organize ettiği toplantıya katıldı. Katılımın oldukça yüksek olduğu organizasyonda konuşan Mesut Kocagöz, “Birlik ve beraberlik içerisinde zafere ulaşacağız” dedi.

haberimizvar.net- Kepez Belediye Meclis Üyesi adayı Mahmut Taş’ın organize ettiği toplantıya katılan  CHP Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz, birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere hazırlığın son sürat devam ettiğini ifade etti. STK temsilcileri ile mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantıya Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği Başkanı Ercan Özbay da katılım sağladı. 

KOCAGÖZ'DEN BİRLİK MESAJI

100. Yıl Park Restoranda bir araya gelen CHP’li kurmaylar 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimin öncesinde fikir alış verişinde bulundu. Toplantıya Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği Başkanı Ercan Özbay da katıldı. Toplantıda konuşan CHP Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

"31 MART'TA ÖNEMLİ BAŞARI ELDE EDECEĞİZ"

STK temsilcileri ile mahalle muhtarlarının da davetli olduğu toplantıyı organize eden Kepez Belediye Meclis Üyesi adayı Mahmut Taş, “Yaklaşan yerel seçimlerin öncesinde bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belediye başkan adayımızla birlikte 31 Mart’ta önemli bir başarıya imza atacağız” dedi. 
İnşaat Mühendisliğinin yanında sanatsal yönüyle de tanınan Mahmut Taş, Kepez Belediye Meclisi 13. Sıra Meclis Üyesi adayı oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.