CHP Konyaaltı Anıtkabir’de

SİYASET 28.12.2022 - 11:37, Güncelleme: 28.12.2022 - 11:37
 

CHP Konyaaltı Anıtkabir’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Kadın Kolları yönetimi, ilçede yaşayan 40 kadınla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşam Tek Gökmen, ilçe başkan yardımcıları Remziye Taşbaş ve Funda Acar Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103. yıldönümünde önemli bir etkinliğe imza attı. CHP kadın kolları yöneticileri, Konyaaltı’nda Anıtkabir’i görmeyen 40 kadınla birlikte Ankara’ya gitti. Önce Anıtkabir’i ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), CHP Genel Merkezi ve Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ni ziyaret eden Konyaaltılı kadınlar, Anıtkabir’de Atatürk’ün huzurunda olmaktan onur ve gurur duyduklarını belirttiler.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Kadın Kolları yönetimi, ilçede yaşayan 40 kadınla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşam Tek Gökmen, ilçe başkan yardımcıları Remziye Taşbaş ve Funda Acar Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103. yıldönümünde önemli bir etkinliğe imza attı.

CHP kadın kolları yöneticileri, Konyaaltı’nda Anıtkabir’i görmeyen 40 kadınla birlikte Ankara’ya gitti. Önce Anıtkabir’i ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), CHP Genel Merkezi ve Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ni ziyaret eden Konyaaltılı kadınlar, Anıtkabir’de Atatürk’ün huzurunda olmaktan onur ve gurur duyduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.