CHP Konyaaltı’nda da tepki geldi

GÜNDEM 31.01.2020 - 13:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Konyaaltı’nda da tepki geldi

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk’tan Türk bayrağını yırtan Yunan vekili kınayarak, “Zeka seviyesi düşük bu milletvekilinin tarih dersine de ihtiyacı olduğu belli oluyor.” Dedi.

haberimizvar.net-CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Irkçı, faşist Yunan milletvekilini şiddetle kınıyoruz. Avrupa'da talihsiz olduğu kadar, nefret dolu, iğrenç bir olay yaşandı. Irkçı, faşist Yunan milletvekili Loannis Lagos, Avrupa Parlamentosu Genel Kurul toplantısında Türk bayrağını yırttı. Bu ırkçı, faşist, onur ve ahlak yoksunu Yunan vekilin haddini aşan hareketini şiddetle kınıyoruz. TARİH DERSİNE İHTİYAÇ VAR Zeka seviyesi düşük bu milletvekilinin tarih dersine de ihtiyacı olduğu belli oluyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Yunan ordusunu Ege'de denize döken Misak-ı Milli ordusuyla birlikte İzmir'e girdiğinde, önüne serilen Yunan bayrağının üzerine basmasını isteyenlere, "Geçmişte Türk bayrağının üzerine basan Yunanistan kralı hata etmiştir. Bir ulusun bağımsızlık simgesi olan bayrak çiğnenmez. Ben onun yanlışını tekrar edemem" diyerek, Yunan bayrağının yerden kaldırılmasını istemişti. Alicenap Ulu Önderimizin verdiği bu ders pervasızca hareket eden Yunan milletvekiline anımsatılmalıdır. Ulusumuzun simgesi bayrağımıza yapılan bu çirkin, çirkef saldırıyı şiddetle protesto ediyoruz.”  
CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk’tan Türk bayrağını yırtan Yunan vekili kınayarak, “Zeka seviyesi düşük bu milletvekilinin tarih dersine de ihtiyacı olduğu belli oluyor.” Dedi.

haberimizvar.net-CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Irkçı, faşist Yunan milletvekilini şiddetle kınıyoruz. Avrupa'da talihsiz olduğu kadar, nefret dolu, iğrenç bir olay yaşandı. Irkçı, faşist Yunan milletvekili Loannis Lagos, Avrupa Parlamentosu Genel Kurul toplantısında Türk bayrağını yırttı. Bu ırkçı, faşist, onur ve ahlak yoksunu Yunan vekilin haddini aşan hareketini şiddetle kınıyoruz.

TARİH DERSİNE İHTİYAÇ VAR

Zeka seviyesi düşük bu milletvekilinin tarih dersine de ihtiyacı olduğu belli oluyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Yunan ordusunu Ege'de denize döken Misak-ı Milli ordusuyla birlikte İzmir'e girdiğinde, önüne serilen Yunan bayrağının üzerine basmasını isteyenlere, "Geçmişte Türk bayrağının üzerine basan Yunanistan kralı hata etmiştir. Bir ulusun bağımsızlık simgesi olan bayrak çiğnenmez. Ben onun yanlışını tekrar edemem" diyerek, Yunan bayrağının yerden kaldırılmasını istemişti. Alicenap Ulu Önderimizin verdiği bu ders pervasızca hareket eden Yunan milletvekiline anımsatılmalıdır. Ulusumuzun simgesi bayrağımıza yapılan bu çirkin, çirkef saldırıyı şiddetle protesto ediyoruz.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.