CHP Konyaaltı'nda görev dağılımı belli oldu

SİYASET 02.09.2023 - 17:24, Güncelleme: 02.09.2023 - 17:24
 

CHP Konyaaltı'nda görev dağılımı belli oldu

Antalya Gündem Gazetesi'nin haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı İlçe Örgütü’nün 27 Ağustos’ta yapılan 6’ıncı Olağan İlçe Kongresi’nde seçilen yeni yönetim Kurulu Demet Gündüz Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıda, yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirme yapıldıktan sonra, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı şu şekilde yapıldı. Başkan: Demet Gündüz İlçe Sekreteri: Haydar Eraycan Yılmaz Sayman: Ömer Hatipoğlu İlçe Eğitim Sekreteri ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Çağdaş Tamiç Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcıları: Gamze Ağ, Asef Kıyıkçı, Yasemin Süngü Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları: Feride Özdemir. Osman Kaya Çevre ve Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Seçgin Kanat Basın ve Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı: Bünyamin Tokmak İlçe Bilişim Sorumlusu ve Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı: Oğuzhan Erten Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Erdal Demir Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı: Naime Tursun Saltık Sosyal Yardımlaşmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsniye Köse Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcıları: Anıl Aydın, Niyazi Şen ''HER ELİ SIKACAĞIZ'' CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe kongresinin geride kaldığına işaret ederek, yerel seçimlere yenilenmiş ve gücünü toparlamış bir ilçe örgütü olarak hazırlanacaklarını, bu konuda her bir parti üyesine önemli görevler düştüğünü belirtti. Demet Gündüz, bu doğrultuda üyelerin parti çalışmalarında etkin hale getirilmesinin önemine dikkati çekerek, “Konyaaltı’nda sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacak , örgütümüzün kalesi Konyaaltı’mızın sokaklarını adım adım dolaşacağız” dedi. CHP İlçe binasının kapısının herkese açık olacağının altını çizen Demet Gündüz, şöyle devam etti: “Üyelerimizle fikir alışverişinde bulunarak ilçemizde uygulayacağımız politikayı belirlemeliyiz. Bir grup yöneticinin aldığı kararlarla değil kolektif akılla yol haritası çıkarmalıyız. Konyaaltı ilçe örgütünde ne yönetim kurulunun aldığı kararlar gizlidir ne de herhangi bir üyemizin fikirleri değersizdir. Tüm üyelerimizin fikirlerine değer veriyoruz ve bize önerilerde bulunmalarını istiyoruz.” Gençlik ve Kadın kollarını CHP örgütünün lokomotifi olarak gördüğünü vurgulayan Demet Gündüz, partili gençler ve kadınları baş tacı yapacaklarını söyledi. Demet Gündüz, parti içi barışın önemine değinerek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünyada karşılık bulmuş olan ‘Yurtta barış, dünyada barış’ sözünü şiar edineceğiz. Kongre sonrası küskünlükleri bir tarafa bırakmayı ve uzaklaşan bir parti üyemiz varsa ona ulaşmak için her platformu değerlendirmeyi birincil görevimiz sayıyoruz” diye konuştu.
Antalya Gündem Gazetesi'nin haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

haberimizvar.net-  CHP Konyaaltı İlçe Örgütü’nün 27 Ağustos’ta yapılan 6’ıncı Olağan İlçe Kongresi’nde seçilen yeni yönetim Kurulu Demet Gündüz Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıda, yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirme yapıldıktan sonra, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı şu şekilde yapıldı.

Başkan: Demet Gündüz

İlçe Sekreteri: Haydar Eraycan Yılmaz

Sayman: Ömer Hatipoğlu

İlçe Eğitim Sekreteri ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Çağdaş Tamiç

Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcıları: Gamze Ağ, Asef Kıyıkçı, Yasemin Süngü

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları: Feride Özdemir. Osman Kaya

Çevre ve Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Seçgin Kanat

Basın ve Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı: Bünyamin Tokmak

İlçe Bilişim Sorumlusu ve Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı: Oğuzhan Erten

Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Erdal Demir

Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı: Naime Tursun Saltık

Sosyal Yardımlaşmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsniye Köse

Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcıları: Anıl Aydın, Niyazi Şen

''HER ELİ SIKACAĞIZ''

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe kongresinin geride kaldığına işaret ederek, yerel seçimlere yenilenmiş ve gücünü toparlamış bir ilçe örgütü olarak hazırlanacaklarını, bu konuda her bir parti üyesine önemli görevler düştüğünü belirtti. Demet Gündüz, bu doğrultuda üyelerin parti çalışmalarında etkin hale getirilmesinin önemine dikkati çekerek, “Konyaaltı’nda sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacak , örgütümüzün kalesi Konyaaltı’mızın sokaklarını adım adım dolaşacağız” dedi.

CHP İlçe binasının kapısının herkese açık olacağının altını çizen Demet Gündüz, şöyle devam etti:

“Üyelerimizle fikir alışverişinde bulunarak ilçemizde uygulayacağımız politikayı belirlemeliyiz. Bir grup yöneticinin aldığı kararlarla değil kolektif akılla yol haritası çıkarmalıyız. Konyaaltı ilçe örgütünde ne yönetim kurulunun aldığı kararlar gizlidir ne de herhangi bir üyemizin fikirleri değersizdir. Tüm üyelerimizin fikirlerine değer veriyoruz ve bize önerilerde bulunmalarını istiyoruz.” Gençlik ve Kadın kollarını CHP örgütünün lokomotifi olarak gördüğünü vurgulayan Demet Gündüz, partili gençler ve kadınları baş tacı yapacaklarını söyledi. Demet Gündüz, parti içi barışın önemine değinerek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünyada karşılık bulmuş olan ‘Yurtta barış, dünyada barış’ sözünü şiar edineceğiz. Kongre sonrası küskünlükleri bir tarafa bırakmayı ve uzaklaşan bir parti üyemiz varsa ona ulaşmak için her platformu değerlendirmeyi birincil görevimiz sayıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.