CHP Konyaaltı'nda şok istifa

SİYASET 16.02.2024 - 10:04, Güncelleme: 16.02.2024 - 10:04
 

CHP Konyaaltı'nda şok istifa

CHP Konyaaltı İlçe Örgütü'nde bir süredir yaşandığı ileri sürülen huzursuzluk İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşam Tek'in istifası ile yeni bir boyut kazandı. CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı da olan Yaşam Tek, istifasına gerekçe olarak ilçe yönetimiyle koordinasyonun sağlanamaması, ilçe yönetim kurulu toplantılarına İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak dahil edilmemesini gösterdi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı İlçe Örgütü'nde Cem Kotan'ın Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesiyle başlayan huzursuzluk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşam Tek'in istifası ile yeni bir boyut kazandı. 31 Mart yerel seçimleri için CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı olan ve temayül yoklamasında seçilmesi şansının düşük olduğu sırada yer alan Yaşam Tek, istifasını gerekçe olarak  Konyaaltı İlçe Yönetimiyle koordinasyonun sağlanamaması, İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak dahil edilmemesini gösterdi. CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'ndan istifa eden Yaşam Tek istifa dilekçesinde şunları belirtti: "CHP Konyaaltı İle Kadın kolları Başkanlığı görevimden aşağıda belirtmiş olduğum nedenlerden dolayı kendi isteğimle istifa ederek ayrılmak istiyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim. Saygılarımla. Yeni seçilen Konyaaltı İlçe Yönetimiyle koordinasyonun sağlanamaması. Yapılan çalışmalarda liyakat ile değil mezhep, nepotizm ile kararların alınması ve kadın kolları yönetimindekilerin rahatsız olması. İlçe yönetim toplantılarına kadın kolları başkanı olarak dahil edilmemem. Yönetimdeki bazı çalışma arkadaşlarımızın kasıtlı olarak kadın kollarının çalışmalarına katılmaması ve yapılan uyarıları dikkate almayarak istifa etmeden yönetim çalışmalarını sabote etmeleri. İlçe yönetimi tarafından oluşturulan yerel seçim çalışma komitelerine kadın kollarının alınmaması. Partimin daha fazla zarar görmemesi için seçim alışmalarına üye olarak katılmaya karar vermem."  
CHP Konyaaltı İlçe Örgütü'nde bir süredir yaşandığı ileri sürülen huzursuzluk İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşam Tek'in istifası ile yeni bir boyut kazandı. CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı da olan Yaşam Tek, istifasına gerekçe olarak ilçe yönetimiyle koordinasyonun sağlanamaması, ilçe yönetim kurulu toplantılarına İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak dahil edilmemesini gösterdi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı İlçe Örgütü'nde Cem Kotan'ın Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesiyle başlayan huzursuzluk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşam Tek'in istifası ile yeni bir boyut kazandı. 31 Mart yerel seçimleri için CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı olan ve temayül yoklamasında seçilmesi şansının düşük olduğu sırada yer alan Yaşam Tek, istifasını gerekçe olarak  Konyaaltı İlçe Yönetimiyle koordinasyonun sağlanamaması, İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak dahil edilmemesini gösterdi. CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'ndan istifa eden Yaşam Tek istifa dilekçesinde şunları belirtti:

" CHP Konyaaltı İle Kadın kolları Başkanlığı görevimden aşağıda belirtmiş olduğum nedenlerden dolayı kendi isteğimle istifa ederek ayrılmak istiyorum.
Gereğinin yapılmasını rica ederim.
Saygılarımla.
Yeni seçilen Konyaaltı İlçe Yönetimiyle koordinasyonun sağlanamaması. Yapılan çalışmalarda liyakat ile değil mezhep, nepotizm ile kararların alınması ve kadın kolları yönetimindekilerin rahatsız olması. İlçe yönetim toplantılarına kadın kolları başkanı olarak dahil edilmemem. Yönetimdeki bazı çalışma arkadaşlarımızın kasıtlı olarak kadın kollarının çalışmalarına katılmaması ve yapılan uyarıları dikkate almayarak istifa etmeden yönetim çalışmalarını sabote etmeleri. İlçe yönetimi tarafından oluşturulan yerel seçim çalışma komitelerine kadın kollarının alınmaması. Partimin daha fazla zarar görmemesi için seçim alışmalarına üye olarak katılmaya karar vermem."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.