CHP Koordinasyon Merkezine coşkulu açılış

SİYASET 15.04.2023 - 20:21, Güncelleme: 15.04.2023 - 20:21
 

CHP Koordinasyon Merkezine coşkulu açılış

CHP Antalya İl Seçim Koordinasyon Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, eski vekiller, vekil adayları, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Haberimizvar - CHP 14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi Antalya İl Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. İsmail Cem Caddesi Meydan Kavağı Mahallesi’ndeki açılışa mevcut milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları ile partililer katıldı.  Açılışta konuşan İl Başkanı Nuri Cengiz tüm katılımcılara teşekkür etti. Cengiz, “İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Milletvekili Adaylarımız ve örgütümüz ile birlikte İl Koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Sana söz Antalya, sana söz Türkiye! Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında ve halkın iktidarında Türkiye’yi yaşanacak bir ülke haline getireceğiz. Sana söz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandırmak için başlıyoruz” dedi.  Açılıştan önce de CHP tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.  
CHP Antalya İl Seçim Koordinasyon Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, eski vekiller, vekil adayları, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Haberimizvar - CHP 14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi Antalya İl Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. İsmail Cem Caddesi Meydan Kavağı Mahallesi’ndeki açılışa mevcut milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları ile partililer katıldı.  Açılışta konuşan İl Başkanı Nuri Cengiz tüm katılımcılara teşekkür etti. Cengiz, “İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Milletvekili Adaylarımız ve örgütümüz ile birlikte İl Koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Sana söz Antalya, sana söz Türkiye! Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında ve halkın iktidarında Türkiye’yi yaşanacak bir ülke haline getireceğiz. Sana söz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandırmak için başlıyoruz” dedi. 

Açılıştan önce de CHP tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.