CHP Korkuteli Adayı avukatlarla buluştu

SİYASET 09.02.2024 - 12:40, Güncelleme: 09.02.2024 - 12:43
 

CHP Korkuteli Adayı avukatlarla buluştu

Başkan Caran Korkuteli'de görev yapan avukatlar ile kahvaltıda buluştu.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran ilçemizde görev yapan avukatlar ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltı programına kendini tanıtarak ve birlik beraberlik mesajı vererek başlayan Başkan Caran daha sonra avukatların sorularını yanıtladı. Belediye başkanlığını kazanınca kimseyi ayrıştırmadan her zaman birlik beraberlik içerisinde belediyeyi yöneteceğini belirten Başkan Caran ilçemize en doğru hizmetleri yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi ve planlanan projelerden bahsetti. Yapılan kahvaltı programında Başkan Caran'a Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ilçe yönetimi eşlik etti.
Başkan Caran Korkuteli'de görev yapan avukatlar ile kahvaltıda buluştu.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran ilçemizde görev yapan avukatlar ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltı programına kendini tanıtarak ve birlik beraberlik mesajı vererek başlayan Başkan Caran daha sonra avukatların sorularını yanıtladı. Belediye başkanlığını kazanınca kimseyi ayrıştırmadan her zaman birlik beraberlik içerisinde belediyeyi yöneteceğini belirten Başkan Caran ilçemize en doğru hizmetleri yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi ve planlanan projelerden bahsetti.


Yapılan kahvaltı programında Başkan Caran'a Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ilçe yönetimi eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.