CHP Lideri Kılıçdaroğlu Antalya’da

SİYASET 21.12.2022 - 10:14, Güncelleme: 21.12.2022 - 11:11
 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Antalya’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gece Antalya’ya geldi. Kılıçdaroğlu, Antalya Havalimanı’nda gençler tarafından karşılandı.

haberimizvar.net- Dün gece Antalya- Burdur programlarına katılmak üzere gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, havalimanında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda parti yöneticisi ve gençler tarafından karşılandı. Havalimanındaki karşılamanın ardından Kılıçdaroğlu, Uncalı Mahallesi’nde Pençe- Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler’in babası Mesut Güler ve annesi Berrin Güler’i evlerinde ziyaret etti. CHP Gençlik Kolları üyeleri Kılıçdaroğlu’nun kaldığı otelin önünde konfeti, meşalelerle karşıladı. CHP’li gençler,  ‘Gençliğin gururu Kılıçdaroğlu’, ‘sloganları attı.  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gece Antalya’ya geldi. Kılıçdaroğlu, Antalya Havalimanı’nda gençler tarafından karşılandı.

haberimizvar.net- Dün gece Antalya- Burdur programlarına katılmak üzere gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, havalimanında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda parti yöneticisi ve gençler tarafından karşılandı. Havalimanındaki karşılamanın ardından Kılıçdaroğlu, Uncalı Mahallesi’nde Pençe- Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler’in babası Mesut Güler ve annesi Berrin Güler’i evlerinde ziyaret etti.
CHP Gençlik Kolları üyeleri Kılıçdaroğlu’nun kaldığı otelin önünde konfeti, meşalelerle karşıladı. CHP’li gençler,  ‘Gençliğin gururu Kılıçdaroğlu’, ‘sloganları attı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.