CHP liderinden hemen seçim önerisi

GÜNDEM 14.05.2021 - 17:10, Güncelleme: 14.05.2021 - 17:10
 

CHP liderinden hemen seçim önerisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" diyen Erdoğan'a "#HemenSeçim" diyerek yanıt verdi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Twitter'dan yanıt vererek, Türkiye için erken seçim çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim" ifadelerini kullandı.   Kılıçdaroğlu'nun paylaşımının ardından #HemenSeçim etiketi Twitter'da kısa sürede 'trend topic' listesinde üst sıraya yükseldi.   DAVUTOĞLU: HELALLİK İSTEDİĞİNE GÖRE VEDA VAKTİ GELİYOR Eski AKP'li Başbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sosyal medya hesabından ‘İktidara veda vaktinin geldiğini anladınız’ yanıtı verdi. Davutoğlu sosyal medya hesabından, "Sayın Erdoğan, helallik istediğinize göre siz de iktidara veda vaktinin geldiğini anladınız! Evet, sandık Gelecek, halk kötü yönetimin faturasını kesecek ve siz gideceksiniz! Liyakatli kadrolar Gelecek, halkın yüzü yeniden gülecek” ifadelerine yer verdi.   AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik durum konusunda da değerlendirme yaparak, sıkıntıya düşen esnaftan ve yurttaşlardan ‘helallik’ istemişti. Bu sözlerin ardından Twitter'da #HelalEtmiyorum etkiketi birinci sıraya yükselmişti.   Erdoğan şu ifadelere yer vermişti: "Sanayi üretimi ve ihracat rakamları her ay yeni rekorlar kırarak olumlu yönde ilerliyor. Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz."
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" diyen Erdoğan'a "#HemenSeçim" diyerek yanıt verdi.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Twitter'dan yanıt vererek, Türkiye için erken seçim çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu, "Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim" ifadelerini kullandı.

 

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımının ardından #HemenSeçim etiketi Twitter'da kısa sürede 'trend topic' listesinde üst sıraya yükseldi.

 

DAVUTOĞLU: HELALLİK İSTEDİĞİNE GÖRE VEDA VAKTİ GELİYOR

Eski AKP'li Başbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sosyal medya hesabından ‘İktidara veda vaktinin geldiğini anladınız’ yanıtı verdi.

Davutoğlu sosyal medya hesabından, "Sayın Erdoğan, helallik istediğinize göre siz de iktidara veda vaktinin geldiğini anladınız! Evet, sandık Gelecek, halk kötü yönetimin faturasını kesecek ve siz gideceksiniz! Liyakatli kadrolar Gelecek, halkın yüzü yeniden gülecek” ifadelerine yer verdi.

 

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik durum konusunda da değerlendirme yaparak, sıkıntıya düşen esnaftan ve yurttaşlardan ‘helallik’ istemişti.

Bu sözlerin ardından Twitter'da #HelalEtmiyorum etkiketi birinci sıraya yükselmişti.

 

Erdoğan şu ifadelere yer vermişti:

"Sanayi üretimi ve ihracat rakamları her ay yeni rekorlar kırarak olumlu yönde ilerliyor. Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.