CHP logosunda değişiklik yaptı

SİYASET 20.02.2024 - 13:54, Güncelleme: 20.02.2024 - 13:54
 

CHP logosunda değişiklik yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin logosunun değiştiği görüldü. Dikkatlerden kaçmayan değişiklikte, logonun eskiye döndüğü detayı dikkatlerden kaçmadı.

haberimizvar.net- CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu döneminden kalan logosu değişti. Kılıçdaroğlu dönemiyle "araya çizgi çekmek" olarak yorumlanan bu değişiklikle "CHP'nin özüne dönme çabası" olduğu belirtildi. Atatürk, İnönü ve Ecevit döneminde yaygın olarak kullanılan CHP bayrağı, kırmızı zemin üzerine altı ok şeklindeydi. "Kırmızı"yı vurgulayarak partiyi merkez sola çekmek olarak da yorumlandı.   BAYKAL VE KILIÇDAROĞLU DÖNEMİNDE DE DEĞİŞMİŞTİ Partinin logosu eski genel başkanlar Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu döneminde de değişmişti. Özgür Özel döneminde de yapılan ilk değişikliklerden biri olan logo değişikliği ise kamuoyuyla paylaşılmadı. CHP’nin yeni logosu olan kırmızı zemin üzerinde altı beyaz ok, 1931'de CHP'nin "Cumhuriyet Halk Fırkası" simgesi olarak kullanılan logoyla benzerlik taşıdığı görüldü. İŞTE LOGONUN YENİ HALİ ANKARA'DAKİ ADAY TANITIM TOPLANTISINDA FARK EDİLDİ Dün Ankara'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında Özgür Özel'in hemen arkasındaki bayrakta yer ala logoda değişikliklerin yapılmış olduğu fark edildi.   (Yeni Çağ)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin logosunun değiştiği görüldü. Dikkatlerden kaçmayan değişiklikte, logonun eskiye döndüğü detayı dikkatlerden kaçmadı.

haberimizvar.net- CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu döneminden kalan logosu değişti.

Kılıçdaroğlu dönemiyle "araya çizgi çekmek" olarak yorumlanan bu değişiklikle "CHP'nin özüne dönme çabası" olduğu belirtildi.

Atatürk, İnönü ve Ecevit döneminde yaygın olarak kullanılan CHP bayrağı, kırmızı zemin üzerine altı ok şeklindeydi. "Kırmızı"yı vurgulayarak partiyi merkez sola çekmek olarak da yorumlandı.

 

BAYKAL VE KILIÇDAROĞLU DÖNEMİNDE DE DEĞİŞMİŞTİ

Partinin logosu eski genel başkanlar Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu döneminde de değişmişti.

Özgür Özel döneminde de yapılan ilk değişikliklerden biri olan logo değişikliği ise kamuoyuyla paylaşılmadı.

CHP’nin yeni logosu olan kırmızı zemin üzerinde altı beyaz ok, 1931'de CHP'nin "Cumhuriyet Halk Fırkası" simgesi olarak kullanılan logoyla benzerlik taşıdığı görüldü.

İŞTE LOGONUN YENİ HALİ

ANKARA'DAKİ ADAY TANITIM TOPLANTISINDA FARK EDİLDİ

Dün Ankara'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında Özgür Özel'in hemen arkasındaki bayrakta yer ala logoda değişikliklerin yapılmış olduğu fark edildi.

 

(Yeni Çağ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.