CHP Muratpaşa aday adayları buluştu

SİYASET 23.12.2023 - 12:18, Güncelleme: 23.12.2023 - 12:18
 

CHP Muratpaşa aday adayları buluştu

CHP Deniz Mahallesi Temsilcisi Sibel Aksaray ile Bahçelievler Mahalle Temsilcisi Özgü Kurşun tarafından organize edilen toplantı ile CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi aday adayları bir araya geldi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Canan Gökalp, düzenlenen toplantıya katılan meclis üyesi aday adayları ile Başkan aday adayları Canan Keleş ile Songül Başkaya’ya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Düzenlenen toplantıda söz alan aday adayları kendilerini tanıtarak yapacakları çalışmalara kısaca deyindiler.  MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTILAR Muratpaşa İlçesinde Barbaros Aile Çay Bahçesinde bir araya gelen aday adayları önemli bir toplantıya imza attılar. CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Canan Gökalp, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Gökalp açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2024 yerel seçimlerinde Muratpaşa ilçesinde önemli bir zafere hep birlikte imza atacağız. Muratpaşa’mızı gelecek dönemde yönetecek aday adayı isimlerin tamamına başarılar diliyoruz. Diğer yandan bu önemli toplantıyı düzenleyen CHP Deniz ve Bahçelievler Mahallesi temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ADAY ADAYLARINDAN TEŞEKKÜR Muratpaşa Belediyesi Başkan ve Meclis üyesi aday adayları ise açıklamalarında şu ifadelere yer verdiler: “Bugün Deniz ve Bahçelievler Mahallesi temsilcilerimizin hazırladığı CHP Muratpaşa Meclis Üyesi Aday Adayları tanıtım toplantısına katıldık. Partililerimizin önerilerini dinledik. Hazırlayan ve katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.”
CHP Deniz Mahallesi Temsilcisi Sibel Aksaray ile Bahçelievler Mahalle Temsilcisi Özgü Kurşun tarafından organize edilen toplantı ile CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi aday adayları bir araya geldi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Canan Gökalp, düzenlenen toplantıya katılan meclis üyesi aday adayları ile Başkan aday adayları Canan Keleş ile Songül Başkaya’ya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Düzenlenen toplantıda söz alan aday adayları kendilerini tanıtarak yapacakları çalışmalara kısaca deyindiler. 

MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTILAR

Muratpaşa İlçesinde Barbaros Aile Çay Bahçesinde bir araya gelen aday adayları önemli bir toplantıya imza attılar. CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Canan Gökalp, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Gökalp açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2024 yerel seçimlerinde Muratpaşa ilçesinde önemli bir zafere hep birlikte imza atacağız. Muratpaşa’mızı gelecek dönemde yönetecek aday adayı isimlerin tamamına başarılar diliyoruz. Diğer yandan bu önemli toplantıyı düzenleyen CHP Deniz ve Bahçelievler Mahallesi temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

ADAY ADAYLARINDAN TEŞEKKÜR

Muratpaşa Belediyesi Başkan ve Meclis üyesi aday adayları ise açıklamalarında şu ifadelere yer verdiler:

“Bugün Deniz ve Bahçelievler Mahallesi temsilcilerimizin hazırladığı CHP Muratpaşa Meclis Üyesi Aday Adayları tanıtım toplantısına katıldık. Partililerimizin önerilerini dinledik. Hazırlayan ve katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.