CHP Muratpaşa hız kesmiyor

SİYASET 05.01.2023 - 16:52, Güncelleme: 05.01.2023 - 16:52
 

CHP Muratpaşa hız kesmiyor

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve ilçe örgütü öbek çalışması kapsamında Demircikara Mahallesi'ni ziyaret etti

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Örgütü'nün mahallelerdeki öbek çalışması devam ediyor. İlçe örgütü bu kapsamda Demircikara Mahallesi'ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Hasan Şahin, etkinlik hakkında, "CHP Muratpaşa İlçe Örgütü olarak Mahalle Temsilcilerimiz sokak örgütlenme (öbek) çalışmalarına devam ediyor. Demircikara mahallemizde öbek ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Muratpaşamızda girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayana kadar çalışmak üzere çıktığımız bu yolda çalışmalarımızda bizlere destek veren Mahalle Temsilciliklerimize, üyelerimize ve evlerinin kapılarını bizlere açan Muratpaşalı komşularımıza teşekkür ederiz. Yolumuzun sonu iktidar" açıklamasında bulundu. 
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve ilçe örgütü öbek çalışması kapsamında Demircikara Mahallesi'ni ziyaret etti

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Örgütü'nün mahallelerdeki öbek çalışması devam ediyor. İlçe örgütü bu kapsamda Demircikara Mahallesi'ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Hasan Şahin, etkinlik hakkında, " CHP Muratpaşa İlçe Örgütü olarak Mahalle Temsilcilerimiz sokak örgütlenme (öbek) çalışmalarına devam ediyor.

Demircikara mahallemizde öbek ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Muratpaşamızda girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayana kadar çalışmak üzere çıktığımız bu yolda çalışmalarımızda bizlere destek veren Mahalle Temsilciliklerimize, üyelerimize ve evlerinin kapılarını bizlere açan Muratpaşalı komşularımıza teşekkür ederiz. Yolumuzun sonu iktidar" açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.