CHP Muratpaşa Kongresi’nde mükerrer imza krizi!

SİYASET 03.09.2023 - 13:46, Güncelleme: 03.09.2023 - 13:46
 

CHP Muratpaşa Kongresi’nde mükerrer imza krizi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresi’nde 43 imza ile ilçe başkan adaylığı başvurusu yapan Hasan Şahin ve Özgür Güngör’ün dilekçelerinde 29 mükerrer imza tespit edildi. Divan üyeleri, kongreye ara verdi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Kongresi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda başladı. 427 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede mevcut ilçe başkanı Hasan Şahin ile Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Özgür Güngör başkanlık için yarışacak. 151 il delegesinin de belirleneceği kongrede divan başkanlığını üstlenen CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, yerel seçimlerin öneminden söz ederek, ilçe başkan adaylarına başarılar diledi. 43 imza ile ilçe başkan adayı olmayı hak kazanacak olan Hasan Şahin ile Özgür Güngör, topladıkları imzaları divan başkanlığına sundu. Her iki adayın listesinde 29 mükerrer imza tespit edilmesinin ardından kongreye ara verildi. Divan üyelerinin kontrolünden sonra ilçe başkan adayı kimin olacağı salonda bulunan delegelere açıklanacak.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresi’nde 43 imza ile ilçe başkan adaylığı başvurusu yapan Hasan Şahin ve Özgür Güngör’ün dilekçelerinde 29 mükerrer imza tespit edildi. Divan üyeleri, kongreye ara verdi.

haberimizvar.net-  CHP Muratpaşa İlçe Kongresi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda başladı. 427 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede mevcut ilçe başkanı Hasan Şahin ile Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Özgür Güngör başkanlık için yarışacak. 151 il delegesinin de belirleneceği kongrede divan başkanlığını üstlenen CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, yerel seçimlerin öneminden söz ederek, ilçe başkan adaylarına başarılar diledi.

43 imza ile ilçe başkan adayı olmayı hak kazanacak olan Hasan Şahin ile Özgür Güngör, topladıkları imzaları divan başkanlığına sundu. Her iki adayın listesinde 29 mükerrer imza tespit edilmesinin ardından kongreye ara verildi. Divan üyelerinin kontrolünden sonra ilçe başkan adayı kimin olacağı salonda bulunan delegelere açıklanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.