CHP Muratpaşa mahallelerde

SİYASET 18.12.2022 - 18:36, Güncelleme: 18.12.2022 - 18:36
 

CHP Muratpaşa mahallelerde

CHP Muratpaşa İlçe Örgütü mahalle mahalle öbek çalışmasını sürdürüyor. Son olarak Güzelbağ Mahallesi’nde çalmadık kapı bırakmayan CHP Muratpaşa İlçe yönetimini Belediye Başkanı Ümit Uysal ve meclis üyeleri eşlik etti.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahir önderliğinde ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri öbek çalışmalarına devam ediyor. Tüm ilçede mahalle mahalle dolaşan, çaldıkları kapılarda CHP’nin projelerini anlatan Muratpaşa İlçe Örgütü’nün son durağa Güzelbağ Mahallesi oldu. BAŞKAN UYSAL’DAN TAM DESTEK Aile Destekleme Projesi’nin anlatıldığı ziyaretlerde mahalle halkıyla biraraya gelen CHP Muratpaşa ilçe yönetimine Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. “YOLUMUZUN SONU İKTİDAR” Öbek çalışması hakkında bilgi veren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin,  “CHP Muratpaşa İlçe Örgütü olarak mahalle temsilcilerimizle birlikte sokak örgütlenme (öbek) çalışmalarına devam ediyoruz. Bugün Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal, belediye meclis üyelerimiz ve kadın kollarımızın da katılımıyla Güzelbağ mahallemizde öbek ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Muratpaşamızda girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayana kadar çalışmak üzere çıktığımız bu yolda çalışmalarımızda bizlere destek veren mahalle temsilciliklerimize, üyelerimize ve evlerinin kapılarını bizlere açan Muratpaşalı komşularımıza teşekkür ederiz. Yolumuzun sonu iktidar.” dedi.  
CHP Muratpaşa İlçe Örgütü mahalle mahalle öbek çalışmasını sürdürüyor. Son olarak Güzelbağ Mahallesi’nde çalmadık kapı bırakmayan CHP Muratpaşa İlçe yönetimini Belediye Başkanı Ümit Uysal ve meclis üyeleri eşlik etti.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahir önderliğinde ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri öbek çalışmalarına devam ediyor. Tüm ilçede mahalle mahalle dolaşan, çaldıkları kapılarda CHP’nin projelerini anlatan Muratpaşa İlçe Örgütü’nün son durağa Güzelbağ Mahallesi oldu.

BAŞKAN UYSAL’DAN TAM DESTEK

Aile Destekleme Projesi’nin anlatıldığı ziyaretlerde mahalle halkıyla biraraya gelen CHP Muratpaşa ilçe yönetimine Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

“YOLUMUZUN SONU İKTİDAR”

Öbek çalışması hakkında bilgi veren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin,  “ CHP Muratpaşa İlçe Örgütü olarak mahalle temsilcilerimizle birlikte sokak örgütlenme (öbek) çalışmalarına devam ediyoruz. Bugün Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal, belediye meclis üyelerimiz ve kadın kollarımızın da katılımıyla Güzelbağ mahallemizde öbek ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Muratpaşamızda girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayana kadar çalışmak üzere çıktığımız bu yolda çalışmalarımızda bizlere destek veren mahalle temsilciliklerimize, üyelerimize ve evlerinin kapılarını bizlere açan Muratpaşalı komşularımıza teşekkür ederiz. Yolumuzun sonu iktidar.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.