CHP MYK'ya Manavgat'tan bir isim

GÜNDEM 08.11.2021 - 11:13, Güncelleme: 08.11.2021 - 11:13
 

CHP MYK'ya Manavgat'tan bir isim

Dün yapılan CHP Gençlik Kolları Kurultayı'nda Manavgat Gençlik Kolları'ndan Tontul MYK'ya girdi

haberimizvar.net- CHP 16. Olağan Gençlik Kolları Kurultayı dün Ankara'da yapıldı. Gençosman Killik'in tek aday olarak girdiği ve başkan seçildiği seçimde, Manavgat Gençlik Kolları'ndan İsmethan Tontul da Merkez Yönetim Kurulu'na seçildi. Tontul'u tebrik eden CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, "Merkez Yürütme Kurulu’na seçilen Manavgat’ımızdan Gençlik Kolları’mızdan İsmethan Tontul’u tebrik ediyorum. Gençlerimizle hep beraber iktidar yolculuğumuza devam" dedi.  
Dün yapılan CHP Gençlik Kolları Kurultayı'nda Manavgat Gençlik Kolları'ndan Tontul MYK'ya girdi

haberimizvar.net-  CHP 16. Olağan Gençlik Kolları Kurultayı dün Ankara'da yapıldı. Gençosman Killik'in tek aday olarak girdiği ve başkan seçildiği seçimde, Manavgat Gençlik Kolları'ndan İsmethan Tontul da Merkez Yönetim Kurulu'na seçildi. Tontul'u tebrik eden CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, "Merkez Yürütme Kurulu’na seçilen Manavgat’ımızdan Gençlik Kolları’mızdan İsmethan Tontul’u tebrik ediyorum. Gençlerimizle hep beraber iktidar yolculuğumuza devam" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.