CHP MYK’ya Muratpaşa için 3 isim

SİYASET 16.01.2024 - 15:48, Güncelleme: 16.01.2024 - 15:48
 

CHP MYK’ya Muratpaşa için 3 isim

Hafta sonu gerçekleşmesi planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığıyla ilgili 3 ismin oylamaya sunulacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar…

haberimizvar.net- CHP’de bu hafta içinde yapılması planlanan MYK ve PM toplantıları hafta sonuna kaydırıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yurtdışı planına göre belirlenecek olan toplantılarda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere açıklanmayan diğer 4 ilçe ile ilgili karar çıkacak. ÇETİN, KURNAZ VE KELEŞ PM öncesi yapılacak CHP MYK toplantısında Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nin belediye başkan adayı olarak aday adayları arasında belirlenen Canan Keleş, Davut Çetin ve Önder Kurnaz’ın oylamaya sunulacağı öğrenildi. MYK üyeleri tarafından yapılacak oylamada birinci çıkacak adayın daha sonra PM’ye sunulacağı gelen bilgiler arasında yerini aldı.  MURATPAŞA ADAY ADAYLARI Bilindiği üzere CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adayları arasında Davut Çetin, Önder Kurnaz, Canan Keleş, Devrim Kök, Ahmet Kumbul, Sibel Gezen, Bahar Önal, Songül Başkaya, Hasan Özgür Özen, Murat Bulat ve Adnan Yıldız yer almıştı.
Hafta sonu gerçekleşmesi planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığıyla ilgili 3 ismin oylamaya sunulacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar…

haberimizvar.net- CHP’de bu hafta içinde yapılması planlanan MYK ve PM toplantıları hafta sonuna kaydırıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yurtdışı planına göre belirlenecek olan toplantılarda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere açıklanmayan diğer 4 ilçe ile ilgili karar çıkacak.

ÇETİN, KURNAZ VE KELEŞ
PM öncesi yapılacak CHP MYK toplantısında Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nin belediye başkan adayı olarak aday adayları arasında belirlenen Canan Keleş, Davut Çetin ve Önder Kurnaz’ın oylamaya sunulacağı öğrenildi. MYK üyeleri tarafından yapılacak oylamada birinci çıkacak adayın daha sonra PM’ye sunulacağı gelen bilgiler arasında yerini aldı. 

MURATPAŞA ADAY ADAYLARI
Bilindiği üzere CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adayları arasında Davut Çetin, Önder Kurnaz, Canan Keleş, Devrim Kök, Ahmet Kumbul, Sibel Gezen, Bahar Önal, Songül Başkaya, Hasan Özgür Özen, Murat Bulat ve Adnan Yıldız yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.