CHP Serik Kılıçdaroğlu’na gitti

GÜNDEM 29.01.2020 - 15:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Serik Kılıçdaroğlu’na gitti

Yeni seçilen CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetimi partilerinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net-Kongrelerini tamamlayan yeni ilçe başkan ve yönetimleri ziyaretlere başladı. CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yeni yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. TBMM’deki grup toplantısına katılan ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen yeni yönetim kongre süreçleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. BİLGİ VERDİ Ziyaretle ilgili bilgi veren ilçe başkanı Demir, “Yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimizle birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik. Kendisine Serik hakkında projelerimizi sunduk. Antalya gündemi ve Türkiye gündemi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.” dedi.  
Yeni seçilen CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetimi partilerinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net-Kongrelerini tamamlayan yeni ilçe başkan ve yönetimleri ziyaretlere başladı. CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yeni yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. TBMM’deki grup toplantısına katılan ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen yeni yönetim kongre süreçleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

BİLGİ VERDİ

Ziyaretle ilgili bilgi veren ilçe başkanı Demir, “Yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimizle birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik. Kendisine Serik hakkında projelerimizi sunduk. Antalya gündemi ve Türkiye gündemi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.