CHP Serik'te görkemli açılış

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.02.2024 - 18:14, Güncelleme: 24.02.2024 - 18:38
 

CHP Serik'te görkemli açılış

CHP Serik Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) görkemli tören ve yoğun ve coşkulu bir katılımla yapıldı. Açılışta konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, "Bize ayar veren, adaylığımıza karışanlarla hiç anlaşamıyorum" dedi.

haberimizvar.net- Seçim ofisinde düzenlenen törenlerde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin tekrar adayı olduğu Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul, partililer ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Özgür Özel başkanım da bu dönem Gazipaşa'dan Kaş'a kadar bütün çalışma arkadaşlarıla, yol arkadaşlarıyla beraber Antalya'da bir destan yazacaksınız dedi. Bize bu kutsal görevi ikinci kez verdi. İkinci dönemde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve burada halkın doktoru Kadir Kumbul başkanla umarım hem Serik'te hem Antalya'da Muratpaşa'da, bütün ilçelerde de mevcut durumda birlik beraberlik içerisinde yer alır" dedi. Başkan Böcek, şöyle konuştu: "Bize ayar veren, adaylığımıza karışanlarla hiç işim olmadı. Ve bundan sonra da asla olmayacak. Ben kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, ezanımıza, al bayrağımıza sahip çıkan, cumhuriyetimizin değerlerine mavi gözlü dev adam Mustafa Kemal'in devrimlerine, AK Partililer 'in, ülkücülerin, milliyetçilerin, her kesimin, Türkiye'nin, Antalya'nın, milletinin adayı olarak huzurunuzdayım. İnşallah beraberlik Serik'te Kadir Kumbul'u, Antalya'da bu yörük çocuğunu seçeceğinize inanıyorum. Azimle, gururla 5 yıl daha ve Allah yardımcınız olsun." 
CHP Serik Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) görkemli tören ve yoğun ve coşkulu bir katılımla yapıldı. Açılışta konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, "Bize ayar veren, adaylığımıza karışanlarla hiç anlaşamıyorum" dedi.

haberimizvar.net- Seçim ofisinde düzenlenen törenlerde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin tekrar adayı olduğu Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Özgür Özel başkanım da bu dönem Gazipaşa'dan Kaş'a kadar bütün çalışma arkadaşlarıla, yol arkadaşlarıyla beraber Antalya'da bir destan yazacaksınız dedi. Bize bu kutsal görevi ikinci kez verdi. İkinci dönemde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve burada halkın doktoru Kadir Kumbul başkanla umarım hem Serik'te hem Antalya'da Muratpaşa'da, bütün ilçelerde de mevcut durumda birlik beraberlik içerisinde yer alır" dedi.

Başkan Böcek, şöyle konuştu:

"Bize ayar veren, adaylığımıza karışanlarla hiç işim olmadı. Ve bundan sonra da asla olmayacak. Ben kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, ezanımıza, al bayrağımıza sahip çıkan, cumhuriyetimizin değerlerine mavi gözlü dev adam Mustafa Kemal'in devrimlerine, AK Partililer 'in, ülkücülerin, milliyetçilerin, her kesimin, Türkiye'nin, Antalya'nın, milletinin adayı olarak huzurunuzdayım. İnşallah beraberlik Serik'te Kadir Kumbul'u, Antalya'da bu yörük çocuğunu seçeceğinize inanıyorum. Azimle, gururla 5 yıl daha ve Allah yardımcınız olsun." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.