CHP Serik'te lastik patladı

KULİS 13.11.2023 - 12:17, Güncelleme: 13.11.2023 - 13:07
 

CHP Serik'te lastik patladı

Tartışmaların odağı haline gelen CHP Serik İlçe Örgütü'nde şimdi de lastik tartışması yaşanıyor. Şeref Çimen yönetimindeki CHP Serik İlçe Yönetimi, önceki Başkan Yusuf Dinç ve Sayman Kadir Akın'ı alımı yapılmayan lastik faturasını kayıtlara geçtikleri ve bağış makbuzunun kayıp olması sebebiyle disiplin kuruluna sevk etti.

haberimizvar.net- CHP'nin Antalya'da en çok tartışılan örgütü haline gelen Şeref Çimen başkanlığındaki CHP Serik İlçe Yönetimi, bu kez lastik tartışması ile gündeme geldi. İddialara göre CHP Serik İlçe Yönetimi, önceki İlçe Başkanı Yusuf Dinç ve İlçe Saymanı Kadir Akın hakkında eski tarihli lastik alımı yapıldığını ancak faturadaki lastik markası ile otomobildeki lastiklerin markasının farklı olduğunu, lastik alımında usulsüzlük yapıldığı ve bağış makbuzlarının kayıp olduğu gerekçesiyle disipline sevk etti. CHP Serik İlçe önceki Başkanı Yusuf Dinç ise, kendisine henüz bir bilgi ya da belge ulaşmadığını belirterek, "Ben ve arkadaşlarım müthiş bir çalışma yaparak Serik'te CHP'yi zirveye taşıdık. Bu başarıyı hazmedemeyenler, yıpratmak adına her türlü yöntemi deniyorlar. Bizim kitabımızda yolsuzluk, usulsüzlük olmaz" dedi. TEFECİ DE TÜFECİ DE KARŞIMIZDA YER ALDI 5 Eylül'de yapılan kongreden hemen sonra bağış makbuzu da dahil olmak üzere 248 bin liralık gelir ve 248 bin liralık gider belgeleri ve bağış makbuzları da dahil olmak üzere tüm belgeleri alınlarının akıyla eski il yönetimine teslim ettiklerini belirten Yusuf Dinç, Nuri Cengiz yönetimindeki eski yönetimin 'biz bağış makbuzu da belge de almadık" dediğini öne sürerek, şunları söyledi: "CHP Serik İlçe Kongresi'nde tefeci de, tüfeci de karşımızda yer aldı. Partili, partisiz çok sayıda iş adamı, 6 eski belediye başkanı, 2 eski il başkanı da dahil olmak üzere karşımızda güçbirliği yaparak bizim kongreyi kaybetmemiz için türlü ayak oyunlarını devreye soktular. 25 yıldır CHP'nin içindeyim. Partime de vatandaşlarımıza da asla yanlışımız olmaz. Bu tür karalamalar CHP'ye de, yapanlara da yakışmaz. Henüz bana iletilen bir bilgi ve belge yok. Bizim veremeyeceğimiz hesap yoktur" şeklinde konuştu.
Tartışmaların odağı haline gelen CHP Serik İlçe Örgütü'nde şimdi de lastik tartışması yaşanıyor. Şeref Çimen yönetimindeki CHP Serik İlçe Yönetimi, önceki Başkan Yusuf Dinç ve Sayman Kadir Akın'ı alımı yapılmayan lastik faturasını kayıtlara geçtikleri ve bağış makbuzunun kayıp olması sebebiyle disiplin kuruluna sevk etti.

haberimizvar.net- CHP'nin Antalya'da en çok tartışılan örgütü haline gelen Şeref Çimen başkanlığındaki CHP Serik İlçe Yönetimi, bu kez lastik tartışması ile gündeme geldi. İddialara göre CHP Serik İlçe Yönetimi, önceki İlçe Başkanı Yusuf Dinç ve İlçe Saymanı Kadir Akın hakkında eski tarihli lastik alımı yapıldığını ancak faturadaki lastik markası ile otomobildeki lastiklerin markasının farklı olduğunu, lastik alımında usulsüzlük yapıldığı ve bağış makbuzlarının kayıp olduğu gerekçesiyle disipline sevk etti. CHP Serik İlçe önceki Başkanı Yusuf Dinç ise, kendisine henüz bir bilgi ya da belge ulaşmadığını belirterek, "Ben ve arkadaşlarım müthiş bir çalışma yaparak Serik'te CHP'yi zirveye taşıdık. Bu başarıyı hazmedemeyenler, yıpratmak adına her türlü yöntemi deniyorlar. Bizim kitabımızda yolsuzluk, usulsüzlük olmaz" dedi.

TEFECİ DE TÜFECİ DE KARŞIMIZDA YER ALDI

5 Eylül'de yapılan kongreden hemen sonra bağış makbuzu da dahil olmak üzere 248 bin liralık gelir ve 248 bin liralık gider belgeleri ve bağış makbuzları da dahil olmak üzere tüm belgeleri alınlarının akıyla eski il yönetimine teslim ettiklerini belirten Yusuf Dinç, Nuri Cengiz yönetimindeki eski yönetimin 'biz bağış makbuzu da belge de almadık" dediğini öne sürerek, şunları söyledi: " CHP Serik İlçe Kongresi'nde tefeci de, tüfeci de karşımızda yer aldı. Partili, partisiz çok sayıda iş adamı, 6 eski belediye başkanı, 2 eski il başkanı da dahil olmak üzere karşımızda güçbirliği yaparak bizim kongreyi kaybetmemiz için türlü ayak oyunlarını devreye soktular. 25 yıldır CHP'nin içindeyim. Partime de vatandaşlarımıza da asla yanlışımız olmaz. Bu tür karalamalar CHP'ye de, yapanlara da yakışmaz. Henüz bana iletilen bir bilgi ve belge yok. Bizim veremeyeceğimiz hesap yoktur" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.