CHP Serik’ten zorunlu Habalı’yı değil partilimizi aday yapacağız açıklaması

SİYASET 29.09.2023 - 12:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 12:12
 

CHP Serik’ten zorunlu Habalı’yı değil partilimizi aday yapacağız açıklaması

CHP Serik İlçe Başkanlığı’na seçilirken ‘Mehmet Habalı’yı belediye başkan adayı yapmak için başkan oldu’ eleştirileriyle karşılayan Şeref Çimen, kamuoyuna zorunlu açıklama yaptı.

haberimizvar.net- CHP Serik İlçe Kongresi’nde delegelerin oylarını pazarlık konusu yaptığı ve ‘Mehmet Habalı’yı belediye başkan adayı yapmak için başkan oldu’ iddiaları üzerine İlçe Başkanı Şeref Çimen, basın açıklaması yapmak zorunda kaldı. Parti binasında düzenlediği basın toplantısında CHP Serik ilçe Başkanı Şeref Çimen, 2024 Mahalli idareler seçimi için belediye başkan adayının kesinlikle CHP üyesi olan ve parti tabanını onayladığı, ön seçimde belirleneceği bir aday olacağını söyledi. “YEREL AMELİYAT YAPTIRMAM” Çimen şunları kaydetti: “Son günlerde gerek sosyal medyada gerekse yerel medyada partimizin Serik belediye başkanı adaylığıyla ilgili spekülatif haberler dolaşmaktadır. Bunların gerçekle alakası yoktur. Şöyle ki, biz yönetim kurulu üye listem ile birlikte ilçe kongresinde aday olduğumda delegemize ve parti tabanımıza kesin olarak söz verdik. Verdiğimiz söz belediye başkan adayımıza parti üyelerinin karar vereceği yönündedir ve bu sözümüzden bugün de yarın da geri adım atmadık bundan sonra da atmayacağız. Her yerel seçimde CHP üzerinden yerel ameliyat yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Kaldı ki adaysız kalmadığımız kalmayacağımız bilinmelidir. Siyasi kadrolarımızda ve aday kadrolarımızda mesleki ameliyatcılarımız mevcuttur. “TUZAĞA DÜŞMEYİZ!” CHP kimsenin payandası olmayacaktır. 2024 yerel seçimlerini almaya baş koyduk. 31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçimlerde kesinlikle parti tabanımızın onaylayacağı ve ön seçimde seçeceği bir adayla gireceğiz. Asparagas haberler, CHP de karmaşa yaratmaya çalışan bedbahtların tuzaklarına düşmeyeceğiz. Her siyasi karineye ve kişiliğe saygımız olmakla beraber partimiz kadrolarında güzide ilçemiz Serik’e yakışan hekim, öğretmen vs. meslekte arkadaşlarımız olduğu gibi geçmişte belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızda vardır. Özetle sevgili yol arkadaşlarım ve değerli hemşehrilerimiz partimiz üzerinden yapılan spekülatif haberler ve dedikodulara itibar etmeyiniz. Yönetim kurulu ve başkanlığımız zaman zaman açıklamalar ile sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. CHP kurucu parti olup devletimizin devamlılığında mihenk taşıdır ve küllerinden yeniden doğma kabiliyetine sahiptir. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor CHP’nin yanında olmaya davet ediyorum.”  
CHP Serik İlçe Başkanlığı’na seçilirken ‘Mehmet Habalı’yı belediye başkan adayı yapmak için başkan oldu’ eleştirileriyle karşılayan Şeref Çimen, kamuoyuna zorunlu açıklama yaptı.

haberimizvar.net- CHP Serik İlçe Kongresi’nde delegelerin oylarını pazarlık konusu yaptığı ve ‘Mehmet Habalı’yı belediye başkan adayı yapmak için başkan oldu’ iddiaları üzerine İlçe Başkanı Şeref Çimen, basın açıklaması yapmak zorunda kaldı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında CHP Serik ilçe Başkanı Şeref Çimen, 2024 Mahalli idareler seçimi için belediye başkan adayının kesinlikle CHP üyesi olan ve parti tabanını onayladığı, ön seçimde belirleneceği bir aday olacağını söyledi.

“YEREL AMELİYAT YAPTIRMAM”

Çimen şunları kaydetti: “Son günlerde gerek sosyal medyada gerekse yerel medyada partimizin Serik belediye başkanı adaylığıyla ilgili spekülatif haberler dolaşmaktadır. Bunların gerçekle alakası yoktur. Şöyle ki, biz yönetim kurulu üye listem ile birlikte ilçe kongresinde aday olduğumda delegemize ve parti tabanımıza kesin olarak söz verdik. Verdiğimiz söz belediye başkan adayımıza parti üyelerinin karar vereceği yönündedir ve bu sözümüzden bugün de yarın da geri adım atmadık bundan sonra da atmayacağız.

Her yerel seçimde CHP üzerinden yerel ameliyat yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Kaldı ki adaysız kalmadığımız kalmayacağımız bilinmelidir. Siyasi kadrolarımızda ve aday kadrolarımızda mesleki ameliyatcılarımız mevcuttur.

“TUZAĞA DÜŞMEYİZ!”

CHP kimsenin payandası olmayacaktır. 2024 yerel seçimlerini almaya baş koyduk. 31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçimlerde kesinlikle parti tabanımızın onaylayacağı ve ön seçimde seçeceği bir adayla gireceğiz. Asparagas haberler, CHP de karmaşa yaratmaya çalışan bedbahtların tuzaklarına düşmeyeceğiz. Her siyasi karineye ve kişiliğe saygımız olmakla beraber partimiz kadrolarında güzide ilçemiz Serik’e yakışan hekim, öğretmen vs. meslekte arkadaşlarımız olduğu gibi geçmişte belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızda vardır. Özetle sevgili yol arkadaşlarım ve değerli hemşehrilerimiz partimiz üzerinden yapılan spekülatif haberler ve dedikodulara itibar etmeyiniz.

Yönetim kurulu ve başkanlığımız zaman zaman açıklamalar ile sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. CHP kurucu parti olup devletimizin devamlılığında mihenk taşıdır ve küllerinden yeniden doğma kabiliyetine sahiptir. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor CHP’nin yanında olmaya davet ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.