CHP’de aday açıklaması hafta sonuna kaldı

SİYASET 16.01.2024 - 13:39, Güncelleme: 16.01.2024 - 13:39
 

CHP’de aday açıklaması hafta sonuna kaldı

9 şehit haberinin ardından birçok programını iptal eden CHP, MYK ve PM toplantılarını hafta sonuna kaydırmayı planlıyor.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bu hafta yapılması planlanan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantıları hafta sonuna ertelendi.  TBMM’DE SEÇİM VAR Şehit haberleri nedeniyle miting ve aday belirleme toplantılarını ileri tarihe erteleyen CHP, 18 Ocak 2024 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleşecek Meclis İdari Amirliği seçimine tam kadro katılacağı bu nedenle MYK ve PM toplantılarını hafta sonu gerçekleştireceği öğrenildi.   ANTALYA BEKLEMEDE Öte yandan, bu hafta içinde yapılacak PM’den Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 4 ilçe belediye başkan adaylığıyla ilgili karar bekleyenler belediye başkan aday adayları pazartesi gününden itibaren Ankara’da kamp kurdu. PM toplantısının hafta sonuna kalması aday adayların sabırsızlığına neden oldu.
9 şehit haberinin ardından birçok programını iptal eden CHP, MYK ve PM toplantılarını hafta sonuna kaydırmayı planlıyor.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bu hafta yapılması planlanan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantıları hafta sonuna ertelendi. 

TBMM’DE SEÇİM VAR
Şehit haberleri nedeniyle miting ve aday belirleme toplantılarını ileri tarihe erteleyen CHP, 18 Ocak 2024 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleşecek Meclis İdari Amirliği seçimine tam kadro katılacağı bu nedenle MYK ve PM toplantılarını hafta sonu gerçekleştireceği öğrenildi.

 

ANTALYA BEKLEMEDE
Öte yandan, bu hafta içinde yapılacak PM’den Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 4 ilçe belediye başkan adaylığıyla ilgili karar bekleyenler belediye başkan aday adayları pazartesi gününden itibaren Ankara’da kamp kurdu. PM toplantısının hafta sonuna kalması aday adayların sabırsızlığına neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.