CHP'de adaylık başvuruları uzatıldı

SİYASET 27.11.2023 - 18:52, Güncelleme: 27.11.2023 - 18:52
 

CHP'de adaylık başvuruları uzatıldı

CHP'de MYK toplantısı sonrası yarın bitecek olan CHP Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvuruları 5 Aralık'a kadar uzatıldı.

haberimizvar.net- CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün saat 11.00'de toplandı. Toplantıda daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri ele alındı. MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "bağışlanma" talebini oy çokluğu ile kabul etti. Son kararı CHP Parti Meclisi verecek. BAŞVURU SÜRESİ UZADI Öte yandan yarın bitecek olan CHP Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvuruları 5 Aralık'a kadar uzatıldı. PARTİ MECLİSİ BUGÜN TOPLANIYOR CHP PM toplantısı, bugün gerçekleştirilecek. Özel'in sunumu ile başlayacak PM'de, ilk olarak daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri ele alınacak. PM'nin en önemli gündem maddesi ise önceki yönetim tarafından kasım ayı sonunda yapılması planlanan ancak kararı alınmayan Tüzük Kurultayı olacak. CHP'de 14 Kasım'da bir araya gelen 81 il başkanının, yerel seçimlerden sonra yapılmasını istediği "Tüzük Kurultayı"nın tarihi bu toplantıda netleştirilecek.
CHP'de MYK toplantısı sonrası yarın bitecek olan CHP Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvuruları 5 Aralık'a kadar uzatıldı.

haberimizvar.net-  CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün saat 11.00'de toplandı.

Toplantıda daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri ele alındı.

MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "bağışlanma" talebini oy çokluğu ile kabul etti.

Son kararı CHP Parti Meclisi verecek.

BAŞVURU SÜRESİ UZADI

Öte yandan yarın bitecek olan CHP Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvuruları 5 Aralık'a kadar uzatıldı.

PARTİ MECLİSİ BUGÜN TOPLANIYOR

CHP PM toplantısı, bugün gerçekleştirilecek.

Özel'in sunumu ile başlayacak PM'de, ilk olarak daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri ele alınacak.

PM'nin en önemli gündem maddesi ise önceki yönetim tarafından kasım ayı sonunda yapılması planlanan ancak kararı alınmayan Tüzük Kurultayı olacak.

CHP'de 14 Kasım'da bir araya gelen 81 il başkanının, yerel seçimlerden sonra yapılmasını istediği "Tüzük Kurultayı"nın tarihi bu toplantıda netleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.