CHP'de Ayaz örgütleri geziyor

SİYASET 26.09.2023 - 09:44, Güncelleme: 26.09.2023 - 09:55
 

CHP'de Ayaz örgütleri geziyor

8 Ekim'de yapılacak CHP Antalya İl Kongresi yaklaştıkça heyecan da artıyor, adayların çalışmaları da hızlanıyor. Önümüzdeki günlerde İl Başkanlığı önünde adaylık açıklaması yapacağını bildiren CHP İl Başkan Adayı Mali Müşavir Altan Ayaz, ilçe örgütü ziyaretlerini sürdürüyor.

haberimizvar.net- Altan Ayaz ve ekibi aynı günün ilerleyen saatlerinde Kepez İlçe Örgütü'nü ve Konyaaltı İlçe Örgütü'nü de ziyaret ederek çalışmalarını devam ettirdi. Cumartesi günü ise Antalya'nın doğusuna giden Altan Ayaz Gazipaşa ve Alanya İlçe Örgütlerini ziyaret etti. Gazipaşa İlçe Örgütü ziyaretine Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın da katılması dikkat çekti. İlçe ziyaretlerine devam edeceği bilinen Altan Ayaz'a ziyaretler sırasında başta Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı  olmak üzere ziyaret ettiği Döşemealtı, Gazipaşa, Alanya, Gündoğmuş, Akseki, İbradı CHP ilçe örgütlerini ziyaret eden Ayaz'a ilginin yoğun olduğu gözlemlendi. İlçe ziyaretlerinde yaptığı konuşmada özellikle "örgüt" vurgusu yaparak başka herhangi bir iradenin çalışmalarında var olmadığını belirtmesi delegeler üzerinde takdir topladı.  Altan Ayaz'ın önümüzdeki günlerde CHP İl Başkanlığı önünde geniş katılımlı ve coşkulu bir adaylık açıklaması yapacağı da biliniyor.  
8 Ekim'de yapılacak CHP Antalya İl Kongresi yaklaştıkça heyecan da artıyor, adayların çalışmaları da hızlanıyor. Önümüzdeki günlerde İl Başkanlığı önünde adaylık açıklaması yapacağını bildiren CHP İl Başkan Adayı Mali Müşavir Altan Ayaz, ilçe örgütü ziyaretlerini sürdürüyor.

haberimizvar.net- Altan Ayaz ve ekibi aynı günün ilerleyen saatlerinde Kepez İlçe Örgütü'nü ve Konyaaltı İlçe Örgütü'nü de ziyaret ederek çalışmalarını devam ettirdi. Cumartesi günü ise Antalya'nın doğusuna giden Altan Ayaz Gazipaşa ve Alanya İlçe Örgütlerini ziyaret etti. Gazipaşa İlçe Örgütü ziyaretine Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın da katılması dikkat çekti.

İlçe ziyaretlerine devam edeceği bilinen Altan Ayaz'a ziyaretler sırasında başta Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı  olmak üzere ziyaret ettiği Döşemealtı, Gazipaşa, Alanya, Gündoğmuş, Akseki, İbradı CHP ilçe örgütlerini ziyaret eden Ayaz'a ilginin yoğun olduğu gözlemlendi. İlçe ziyaretlerinde yaptığı konuşmada özellikle "örgüt" vurgusu yaparak başka herhangi bir iradenin çalışmalarında var olmadığını belirtmesi delegeler üzerinde takdir topladı. 

Altan Ayaz'ın önümüzdeki günlerde CHP İl Başkanlığı önünde geniş katılımlı ve coşkulu bir adaylık açıklaması yapacağı da biliniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.