CHP'de Başaran'a kesin ihraç istemi

SİYASET 01.10.2023 - 19:38, Güncelleme: 01.10.2023 - 19:48
 

CHP'de Başaran'a kesin ihraç istemi

CHP Kepez İlçe Yönetimi 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali ile ilgili zehir zemberek açıklama yaparak CHP'yi ve Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkine oybirliği ile karar verdi.

haberimizvar.net- CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Oktay Başaran ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk kararı ile ilgili olarak sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı: "Kökleri 1923'e dayanan Cumhuriyet Halk Partimizin Kurucu Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 17 Aralık 1927’de söylediği gibi; “Bazı kişiler, bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirine düşecektir. Ayrıca unutmayalım ki; o gün geldiğinde her bir taraf diğerini dinsizlikle suçlamaktan geri kalmayacaktır.” sözü 15 temmuzda yaşanan tabloyu gözler önüne sermektedir. Cumhuriyetin ve laikliğin savunucusu Cumhuriyet Halk Partimizi FETÖ terör örgütü ile ilişkilendirmek akıl fukaralığından başka bir şey değildir. Bu sebeple şahsi çıkar ve beklentilerini partimizin ve ülkemizin geleceği ve bağımsızlığının önünde tutarak yapmış olduğu açıklamalarından dolayı Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Oktay Başaran’ın kesin çıkarma istemiyle disiplin kuruluna sevkini, kepez ilçe yönetim kurulunun yapmış olduğu toplantıda oy birliği ile karar verilmiştir. Cumhuriyet halk partisini ve CHP’li belediyelerimizin temsilcilerini FETÖ terör örgütü ile bir arada ismini anmak kimsenin haddine değildir. Önümüzde ki günlerde bu şahsın davranışı tüm gerçekleri ortaya çıkaracaktır."
CHP Kepez İlçe Yönetimi 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali ile ilgili zehir zemberek açıklama yaparak CHP'yi ve Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkine oybirliği ile karar verdi.

haberimizvar.net- CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Oktay Başaran ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk kararı ile ilgili olarak sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

"Kökleri 1923'e dayanan Cumhuriyet Halk Partimizin Kurucu Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 17 Aralık 1927’de söylediği gibi;

“Bazı kişiler, bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirine düşecektir. Ayrıca unutmayalım ki; o gün geldiğinde her bir taraf diğerini dinsizlikle suçlamaktan geri kalmayacaktır.” sözü 15 temmuzda yaşanan tabloyu gözler önüne sermektedir.

Cumhuriyetin ve laikliğin savunucusu Cumhuriyet Halk Partimizi FETÖ terör örgütü ile ilişkilendirmek akıl fukaralığından başka bir şey değildir.

Bu sebeple şahsi çıkar ve beklentilerini partimizin ve ülkemizin geleceği ve bağımsızlığının önünde tutarak yapmış olduğu açıklamalarından dolayı Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Oktay Başaran’ın kesin çıkarma istemiyle disiplin kuruluna sevkini, kepez ilçe yönetim kurulunun yapmış olduğu toplantıda oy birliği ile karar verilmiştir.

Cumhuriyet halk partisini ve CHP’li belediyelerimizin temsilcilerini FETÖ terör örgütü ile bir arada ismini anmak kimsenin haddine değildir.

Önümüzde ki günlerde bu şahsın davranışı tüm gerçekleri ortaya çıkaracaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.