CHP'de Bulut Büyükşehir'e aday

SİYASET 29.11.2023 - 15:35, Güncelleme: 29.11.2023 - 15:35
 

CHP'de Bulut Büyükşehir'e aday

CHP Antalya eski Milletvekili Arif Bulut, Antalya Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Bulut, "Hedefimiz Antalya'yı gerçek manada Avrupalı bir turizm, tarım, sanayi, kültür ve sanat şehri yapmaktır" dedi.

haberimizvar.net- CHP Antalya eski Milletvekili Arif Bulut, CHP Antalya İl binasında düzenlediği toplantı ile Antalya Büyükşehir Belediye başkalığına aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adaylığı dilekçesini İl Başkanı Nail Kamacı'ya veren Bulut, "Hedefimiz Antalya İlimizi gerçek manada Avrupalı bir turizm, tarım, sanayi, kültür ve sanat şehri yapmaktır. Bunu da hep birlikte  başaracağımıza inanıyorum" dedi. Aday adaylığına karar verme aşamasında 19 ilçe örgütü ve yönetimlerini ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulunduğunu belirten Bulut," Bu şekilde önemli kararlar alırken il ve ilçe örgütlerimizin bilgilendirilmesinin ve onlara danışılmasının çok büyük bir önem arz ettiğini biliyoruz. Tüm bu çalışmalardan sonra büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı olarak yola çıkmaya karar verdik. Bu görevi en iyi şekilde başaracak eğitim ve birikime, gerekli olan liyakate sahip bir insanım" şeklinde konuştu. Arif Bulut, daha sonra şunları söyledi  "1999'dan bu yana büyükşehir belediye başkanlığında bir süreklilik sağlayamadık. Kazanmış olduğumuz büyükşehir belediye başkanlığını elde tutamayıp, bir dönem sonra yeniden kaybettik. Bu durum kronikleşti, müzminleşti. Adeta sürekli bir karın ağrısı oldu. Biz de bunun neticesi olarak Antalya halkına yeterli ve başarılı belediyecilik örneği veremedik. Tabii ki bunda en büyük olumsuz etki seçim kazanamayışımız oldu. Netice olarak başladığımız projeleri bitiremedik ve Antalya halkını yeteri kadar memnun edemedik. Üzülerek belirtmek isterim ki yine bugünkü ele aldığımızda yeniden süregelen alışkanlık devam edecek gibi. "BİR KAZANIP BİR KAYBETMEK İSTEMİYORUZ Arif Bulut, konuşmasında daha sonra şu ifadeleri kullandı: "Bu şekilde bir kazanıp bir kaybetmek hem CHP örgütlerimizi en tepeden en küçük birimine kadar hem de partimize gönül vermiş değerli seçmenimizi ve halkımızı çok derin yaralamaktadır. Her seçim kaybından sonra partili olarak belediye çalışanlarımız oradan oraya sürülmekte, baskıya maruz kalmaktadır. Artık bunları hiç birimiz yaşamak istemiyoruz. Haklı olarak bu durumun değişmesini istiyoruz. Tüm bu olumsuzlukları aşacağımıza inandığım için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talibim. Partim uygun görür ve aday olursam Antalya'yı Avrupai bir kent yapma projelerimi hayata geçirme olanağını da bulacağım"
CHP Antalya eski Milletvekili Arif Bulut, Antalya Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Bulut, "Hedefimiz Antalya'yı gerçek manada Avrupalı bir turizm, tarım, sanayi, kültür ve sanat şehri yapmaktır" dedi.

haberimizvar.net- CHP Antalya eski Milletvekili Arif Bulut, CHP Antalya İl binasında düzenlediği toplantı ile Antalya Büyükşehir Belediye başkalığına aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adaylığı dilekçesini İl Başkanı Nail Kamacı'ya veren Bulut, "Hedefimiz Antalya İlimizi gerçek manada Avrupalı bir turizm, tarım, sanayi, kültür ve sanat şehri yapmaktır. Bunu da hep birlikte  başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Aday adaylığına karar verme aşamasında 19 ilçe örgütü ve yönetimlerini ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulunduğunu belirten Bulut," Bu şekilde önemli kararlar alırken il ve ilçe örgütlerimizin bilgilendirilmesinin ve onlara danışılmasının çok büyük bir önem arz ettiğini biliyoruz. Tüm bu çalışmalardan sonra büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı olarak yola çıkmaya karar verdik. Bu görevi en iyi şekilde başaracak eğitim ve birikime, gerekli olan liyakate sahip bir insanım" şeklinde konuştu. Arif Bulut, daha sonra şunları söyledi 

"1999'dan bu yana büyükşehir belediye başkanlığında bir süreklilik sağlayamadık. Kazanmış olduğumuz büyükşehir belediye başkanlığını elde tutamayıp, bir dönem sonra yeniden kaybettik. Bu durum kronikleşti, müzminleşti. Adeta sürekli bir karın ağrısı oldu. Biz de bunun neticesi olarak Antalya halkına yeterli ve başarılı belediyecilik örneği veremedik. Tabii ki bunda en büyük olumsuz etki seçim kazanamayışımız oldu. Netice olarak başladığımız projeleri bitiremedik ve Antalya halkını yeteri kadar memnun edemedik. Üzülerek belirtmek isterim ki yine bugünkü ele aldığımızda yeniden süregelen alışkanlık devam edecek gibi.

"BİR KAZANIP BİR KAYBETMEK İSTEMİYORUZ

Arif Bulut, konuşmasında daha sonra şu ifadeleri kullandı: "Bu şekilde bir kazanıp bir kaybetmek hem CHP örgütlerimizi en tepeden en küçük birimine kadar hem de partimize gönül vermiş değerli seçmenimizi ve halkımızı çok derin yaralamaktadır. Her seçim kaybından sonra partili olarak belediye çalışanlarımız oradan oraya sürülmekte, baskıya maruz kalmaktadır. Artık bunları hiç birimiz yaşamak istemiyoruz. Haklı olarak bu durumun değişmesini istiyoruz. Tüm bu olumsuzlukları aşacağımıza inandığım için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talibim. Partim uygun görür ve aday olursam Antalya'yı Avrupai bir kent yapma projelerimi hayata geçirme olanağını da bulacağım"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.