CHP’de erken hareketlilik

YEREL 14.03.2021 - 19:59, Güncelleme: 14.03.2021 - 20:26
 

CHP’de erken hareketlilik

CHP Antalya İl Örgütü’nde kongre takvimine bir yıl varken adaylar erken start verdi. İlçe başkan adayları kulislerde hareketlilik başlattı.

haberimizvar.net Yaklaşık bir yıl sonra CHP’de kongre takvimi belli olacak. Siyasette bir yıl uzun büre kabul edilirken, ilçelerde hareketlilik başladı. CHP Antalya İl Örgütü içinde ilçe başkan adaylığı düşününler, siyasi kulisleri hareketlendirdi. Bir ilçede en az 3 adayın olması ve parti içinde şimdiden tatlı rekabetin başlaması CHP’de hareketliliği arttırdı. Partiye küskün isimlerin de sahaya çıkması, aday bolluğu parti içi kulislerde hangi ilçede kimin adının öne çıkacağı konusunda şimdiden rekabetin çetin geçeceği sinyallerini veriyor. 
CHP Antalya İl Örgütü’nde kongre takvimine bir yıl varken adaylar erken start verdi. İlçe başkan adayları kulislerde hareketlilik başlattı.

haberimizvar.net

Yaklaşık bir yıl sonra CHP’de kongre takvimi belli olacak. Siyasette bir yıl uzun büre kabul edilirken, ilçelerde hareketlilik başladı. CHP Antalya İl Örgütü içinde ilçe başkan adaylığı düşününler, siyasi kulisleri hareketlendirdi. Bir ilçede en az 3 adayın olması ve parti içinde şimdiden tatlı rekabetin başlaması CHP’de hareketliliği arttırdı. Partiye küskün isimlerin de sahaya çıkması, aday bolluğu parti içi kulislerde hangi ilçede kimin adının öne çıkacağı konusunda şimdiden rekabetin çetin geçeceği sinyallerini veriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.