CHP'de Ertuğrul Günay sürprizi

KULİS 26.01.2024 - 12:05, Güncelleme: 26.01.2024 - 12:10
 

CHP'de Ertuğrul Günay sürprizi

Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın CHP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterileceği kulislerde yaygın olarak konuşuluyor.

haberimizvar.net- KULİS HABER- CHP'de gözler Antalya ile birlikte 622 belediye başkan adaylarının belirleneceği Merkez Yönetim (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısına çevrilirken, Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde yaşayan kulislerde Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın CHP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceği konuşuluyor. CHP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi beklenen Ertuğrul Günay 1992-1994 yılları arasında CHP Genel Sekreteri olarak görev yaptı 2004'te CHP'den ihraç edilen Günay, 2007'de Ak Parti'ye geçti ve aynı yıl yapılan genel seçimlerde milletvekili seçildi. İki dönem AK Parti hükümetlerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak görev yapan Ertuğrul Günay, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 16'ncı dönemde Ordu, 23'üncü dönemde ise İstanbul, 24'üncü dönemde ise İzmir Milletvekili olarak yer altı. Ertuğrul Günay, 2013 yılı sonlarında 17 Aralık soruşturması sürecinde alınan bazı kararları gerekçe göstererek AK Parti'den istifa etti. Yılın önemli bir bölümünü Antalya'nın Kumluca İlçesi yakınlarındaki evinde geçiren eski Bakan, eski milletvekili Ertuğrul Günay'ın CHP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterileceği haberleri kulisleri hareketlendirdi.
Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın CHP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterileceği kulislerde yaygın olarak konuşuluyor.

haberimizvar.net- KULİS HABER- CHP'de gözler Antalya ile birlikte 622 belediye başkan adaylarının belirleneceği Merkez Yönetim (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısına çevrilirken, Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde yaşayan kulislerde Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın CHP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceği konuşuluyor.

CHP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi beklenen Ertuğrul Günay 1992-1994 yılları arasında CHP Genel Sekreteri olarak görev yaptı 2004'te CHP'den ihraç edilen Günay, 2007'de Ak Parti'ye geçti ve aynı yıl yapılan genel seçimlerde milletvekili seçildi. İki dönem AK Parti hükümetlerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak görev yapan Ertuğrul Günay, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 16'ncı dönemde Ordu, 23'üncü dönemde ise İstanbul, 24'üncü dönemde ise İzmir Milletvekili olarak yer altı. Ertuğrul Günay, 2013 yılı sonlarında 17 Aralık soruşturması sürecinde alınan bazı kararları gerekçe göstererek AK Parti'den istifa etti. Yılın önemli bir bölümünü Antalya'nın Kumluca İlçesi yakınlarındaki evinde geçiren eski Bakan, eski milletvekili Ertuğrul Günay'ın CHP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterileceği haberleri kulisleri hareketlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.