CHP’de görev dağılımı

SİYASET 20.04.2021 - 22:51, Güncelleme: 20.04.2021 - 22:52
 

CHP’de görev dağılımı

Nuri Cengiz’i il başkanı olarak seçen CHP Antalya il yönetimi yeni görev dağılımını da yaptı. Füsun Çevik Karaman il sekreteri olarak belirlendi.

haberimizvar.net  Nusret Bayar’ın il başkanlığından alınması sonrasında ikinci kez toplanan il yönetim kurulu yeni görev dağılımı yaptı. Geçtiğimiz Cuma günü toplanan yönetim kurulu İl Sekreteri Nuri Cengiz’i oy birliğiyle il başkanı olarak seçtikten sonra bugün de görev dağılımı için bir araya geldi. Nuri Cengiz’in il başkanı olmasıyla boşalan il sekreterliğine Füsun Çevik Karaman seçildi. Yürütme kurulunun diğer üyeleri de şu şekilde belirlendi: İl Saymanı İbrahim Güney, İl Bilişim Sorumlusu Anıl Taş, İl Eğitim Sekreteri Orkun Murat Muratlı, Örgütlenme Sorumlusu Buğra Özçelik ve Yerel Yönetimler Sorumlusu Nuran Yılmaz…   
Nuri Cengiz’i il başkanı olarak seçen CHP Antalya il yönetimi yeni görev dağılımını da yaptı. Füsun Çevik Karaman il sekreteri olarak belirlendi.

haberimizvar.net

 Nusret Bayar’ın il başkanlığından alınması sonrasında ikinci kez toplanan il yönetim kurulu yeni görev dağılımı yaptı. Geçtiğimiz Cuma günü toplanan yönetim kurulu İl Sekreteri Nuri Cengiz’i oy birliğiyle il başkanı olarak seçtikten sonra bugün de görev dağılımı için bir araya geldi. Nuri Cengiz’in il başkanı olmasıyla boşalan il sekreterliğine Füsun Çevik Karaman seçildi. Yürütme kurulunun diğer üyeleri de şu şekilde belirlendi: İl Saymanı İbrahim Güney, İl Bilişim Sorumlusu Anıl Taş, İl Eğitim Sekreteri Orkun Murat Muratlı, Örgütlenme Sorumlusu Buğra Özçelik ve Yerel Yönetimler Sorumlusu Nuran Yılmaz… 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.