CHP’de imza yarışı

KULİS 14.12.2019 - 14:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’de imza yarışı

Mahalle seçimlerini tamamlayan CHP Antalya İl Örgütü, şimdi de ilçelerde yapılacak başkanlık yarışına hazırlanıyor. Başkan adayları delegelerden imza toplamak için yarışa giriyor.

haberimizvar.net-Yarın yapılacak Kaş İlçe Kongresi’yle kongre sürecini devam ettiren CHP Antalya İl Örgütü’nde şimdi de ilçe başkan adayları arasındaki imza yarışı konuşuluyor. Mahalle seçimlerinin ardından çok sayıda ilçede iki adaylı başkanlık yarışına tanıklık edecek kongreler öncesi, mahalle delegelerinden imza alınıyor. SON DURUM Muratpaşa’da yeniden aday olan mevcut başkan Hasan Şahin için 425 mahalle delegesinin 415’i imza atarken, diğer aday Hasan Öder için imza atan olmadı.  Kepez’de yeniden aday olan mevcut başkan Servet Yıldız ile ilçe başkan adayı Önder Kurnaz arasında başa baş imza mücadelesinin sürdüğü siyasi kulislerin konusunu haline geldi. Konyaaltı’nda ise, aday olan mevcut başkan Onur Duruk ile aday Beyazıt Canelli arasında ki imza yarışında imza atanların sayısı gizli tutuluyor. 
Mahalle seçimlerini tamamlayan CHP Antalya İl Örgütü, şimdi de ilçelerde yapılacak başkanlık yarışına hazırlanıyor. Başkan adayları delegelerden imza toplamak için yarışa giriyor.

haberimizvar.net-Yarın yapılacak Kaş İlçe Kongresi’yle kongre sürecini devam ettiren CHP Antalya İl Örgütü’nde şimdi de ilçe başkan adayları arasındaki imza yarışı konuşuluyor. Mahalle seçimlerinin ardından çok sayıda ilçede iki adaylı başkanlık yarışına tanıklık edecek kongreler öncesi, mahalle delegelerinden imza alınıyor.

SON DURUM

Muratpaşa’da yeniden aday olan mevcut başkan Hasan Şahin için 425 mahalle delegesinin 415’i imza atarken, diğer aday Hasan Öder için imza atan olmadı.  Kepez’de yeniden aday olan mevcut başkan Servet Yıldız ile ilçe başkan adayı Önder Kurnaz arasında başa baş imza mücadelesinin sürdüğü siyasi kulislerin konusunu haline geldi. Konyaaltı’nda ise, aday olan mevcut başkan Onur Duruk ile aday Beyazıt Canelli arasında ki imza yarışında imza atanların sayısı gizli tutuluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.