CHP'de Kızılateş Gazipaşa adayı

SİYASET 05.12.2023 - 12:08, Güncelleme: 05.12.2023 - 12:25
 

CHP'de Kızılateş Gazipaşa adayı

Antalyalıların yakından tanıdığı hekim Ali Kızılateş, CHP'den Gazipaşa Belediye başkan aday adayı oldu. Adaylık başvurusunu yapa Kızılateş, "Adını bizzat Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önerisiyle alan ve Atatürk devrimlerinden yana duruşu nedeniyle ağır bedeller ödemiş güzel ve yalnız ilçemiz Gazipaşa'nın çalışkan ve yurtsever halkı huzurlu bir kentte yaşamayı hak ediyor" dedi.

haberimizvar.net- Antalyalıların, Gazipaşalıların yakından tanıdığı hekim Ali Kızılateş, CHP'den Gazipaşa Belediye başkan aday adayı oldu. Gazipaşa belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Kızılateş, Gazipaşa'nın çalışkan ve yurtsever halkının huzurlu bir kentte yaşamaya hak ettiğini söyledi. Gazipaşa'nın son 5-6 yıldır sokaklarında müteahhit ve emlakçıların cirit attığı büyük bir şantiyeye dönüşmüş durumda olduğunu belirten CHP Gazipaşa belediyle başkan aday adayı Ali Kızılateş, şunları söyledi:   "Gazipaşa ilçemiz son 5-6 yılda sokaklarında müteahhit ve emlakçıların cirit attığı büyük bir şantiyeye dönüşmüş durumda.  Ve bu güzide Akdeniz kasabasının geleceği yerelde değil Ankara’da masa başlarında dizayn ediliyor.  Her ne olduysa; plansız yapılaşmaya ek olarak, plansız tarım politikaları ve tüm dünyada terkedilmiş, akıl ve bilimden uzak bir turizm anlayışı (halktan gizlenerek) devreye sokulmuş durumda.  Adeta bir gizli el bu vahşi betonlaşma, vahşi turizm ve vahşi tarım politikalarının Gazipaşa’nın el değmemiş doğal güzelliklerini, tarım alanlarını talan etmesi için devreye girmiş gibi. Hâlâ Gazipaşa kurtarılabilir. Türkiye’nin ve Gazipaşa’nın değerli bilim insanlarını, şehir planlamacılarını, mimarlarını, turizmcilerini, ziraatçilerini, kanaat önderlerini bir araya getirerek Gazipaşa’yı ilmik ilmik örmek, doğru planlamak, geleceğini en sağlıklı şekilde inşa etmek hâlâ mümkün. Önümüzdeki 4 yıl yanlış giden bu politikaların düzeltilmesi adına adımların atılacağı köprüden önceki son çıkış gibi olacak. Yani önümüzdeki 4 yıl Gazipaşa’nın geleceğinin belirleneceği bir dönem olacak.  Ya betona boğulmuş, aşırı nüfus artışıyla demografisi bozulmuş, huzuru kaçmış, su sorunundan otopark sorununa ciddi kentsel sorunların yaşandığı; çiftçisinin, esnafının, köylüsünün büyük sorunlarla boğuştuğu, ucube binalarıyla kent estetiğinden yoksun tuhaf bir Ortadoğu şehrine dönüşecek; ya da gerekli önlemlerin alınmasıyla tarım alanlarının korunduğu, yerel kültürün öne çıktığı,  doğal güzellikleriyle cazip ve huzurlu bir akdeniz kenti olarak kalmaya devam edecek. Son derece şeffaf, halkla iç içe bir yönetim anlayışını devreye sokmak; hem Gazipaşa yerelinde hem de Antalya’da edilgen değil etkin bir siyaset yapmak; kıyılarımıza, tarım alanlarımıza, esnafımıza, çiftçimize, köylümüze, emeklimize, öğrencilerimize, çocuklarımıza sahip çıkacak politikaları geliştirmek adına yola çıkıyorum. Adını bizzat ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önerisiyle alan ve şimdiye dek Atatürk devrimlerinden yana duruşu nedeniyle ağır bedeller ödemiş güzel ve yalnız ilçemizin çalışkan ve yurtsever halkı huzurlu bir kentte yaşamayı fazlasıyla hak ediyor.  Allah yolumuzu açık etsin…"
Antalyalıların yakından tanıdığı hekim Ali Kızılateş, CHP'den Gazipaşa Belediye başkan aday adayı oldu. Adaylık başvurusunu yapa Kızılateş, "Adını bizzat Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önerisiyle alan ve Atatürk devrimlerinden yana duruşu nedeniyle ağır bedeller ödemiş güzel ve yalnız ilçemiz Gazipaşa'nın çalışkan ve yurtsever halkı huzurlu bir kentte yaşamayı hak ediyor" dedi.

haberimizvar.net- Antalyalıların, Gazipaşalıların yakından tanıdığı hekim Ali Kızılateş, CHP'den Gazipaşa Belediye başkan aday adayı oldu. Gazipaşa belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Kızılateş, Gazipaşa'nın çalışkan ve yurtsever halkının huzurlu bir kentte yaşamaya hak ettiğini söyledi.

Gazipaşa'nın son 5-6 yıldır sokaklarında müteahhit ve emlakçıların cirit attığı büyük bir şantiyeye dönüşmüş durumda olduğunu belirten CHP Gazipaşa belediyle başkan aday adayı Ali Kızılateş, şunları söyledi:

 

"Gazipaşa ilçemiz son 5-6 yılda sokaklarında müteahhit ve emlakçıların cirit attığı büyük bir şantiyeye dönüşmüş durumda. 
Ve bu güzide Akdeniz kasabasının geleceği yerelde değil Ankara’da masa başlarında dizayn ediliyor. 
Her ne olduysa; plansız yapılaşmaya ek olarak, plansız tarım politikaları ve tüm dünyada terkedilmiş, akıl ve bilimden uzak bir turizm anlayışı (halktan gizlenerek) devreye sokulmuş durumda. 
Adeta bir gizli el bu vahşi betonlaşma, vahşi turizm ve vahşi tarım politikalarının Gazipaşa’nın el değmemiş doğal güzelliklerini, tarım alanlarını talan etmesi için devreye girmiş gibi.

Hâlâ Gazipaşa kurtarılabilir.
Türkiye’nin ve Gazipaşa’nın değerli bilim insanlarını, şehir planlamacılarını, mimarlarını, turizmcilerini, ziraatçilerini, kanaat önderlerini bir araya getirerek Gazipaşa’yı ilmik ilmik örmek, doğru planlamak, geleceğini en sağlıklı şekilde inşa etmek hâlâ mümkün.

Önümüzdeki 4 yıl yanlış giden bu politikaların düzeltilmesi adına adımların atılacağı köprüden önceki son çıkış gibi olacak. Yani önümüzdeki 4 yıl Gazipaşa’nın geleceğinin belirleneceği bir dönem olacak. 
Ya betona boğulmuş, aşırı nüfus artışıyla demografisi bozulmuş, huzuru kaçmış, su sorunundan otopark sorununa ciddi kentsel sorunların yaşandığı; çiftçisinin, esnafının, köylüsünün büyük sorunlarla boğuştuğu, ucube binalarıyla kent estetiğinden yoksun tuhaf bir Ortadoğu şehrine dönüşecek; ya da gerekli önlemlerin alınmasıyla tarım alanlarının korunduğu, yerel kültürün öne çıktığı,  doğal güzellikleriyle cazip ve huzurlu bir akdeniz kenti olarak kalmaya devam edecek.

Son derece şeffaf, halkla iç içe bir yönetim anlayışını devreye sokmak; hem Gazipaşa yerelinde hem de Antalya’da edilgen değil etkin bir siyaset yapmak; kıyılarımıza, tarım alanlarımıza, esnafımıza, çiftçimize, köylümüze, emeklimize, öğrencilerimize, çocuklarımıza sahip çıkacak politikaları geliştirmek adına yola çıkıyorum.

Adını bizzat ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önerisiyle alan ve şimdiye dek Atatürk devrimlerinden yana duruşu nedeniyle ağır bedeller ödemiş güzel ve yalnız ilçemizin çalışkan ve yurtsever halkı huzurlu bir kentte yaşamayı fazlasıyla hak ediyor. 

Allah yolumuzu açık etsin…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.