CHP'de Konyaaltı cazibesi

SİYASET 27.11.2023 - 15:28, Güncelleme: 29.11.2023 - 17:39
 

CHP'de Konyaaltı cazibesi

CHP'de 28 Kasım Salı günü (yarın) sona erecek belediye başkan ve belediye meclisi üyeliği aday adaylığı başvuruları parti kulislerini hareketlendirirken, mevcut başkan Semih Esen'in ikinci dönemi için işaret ettiği Konyaaltı Belediye Başkanlığı'na çok sayıda aday adayının talip olduğu gözleniyor. Siyaset kulislerinden yansıyan bilgilere göre, CHP'de 20'ye yakın Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı bulunuyor. CHP'li aday adayları, bugün başlayan anketlerden çıkacak sonuçlara kilitlendi.

haberimizvar.net- CHP Antalya'da aday adaylarına en cazip koltuğun Konyaaltı Belediye Başkanlığı olduğu gözleniyor. Mevcut Başkan Semih Esen'in ikinci dönem için de talip olduğu Konyaaltı Belediye Başkanlığı için kulislerde 20'ye yakın aday adayınınolması dikkat çekiyor, Konyaaltı Belediye Başkanlığı için Semih Esen'in dışında turizmci Osman Ayık, Mimar Sebahat Çevik, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire eski Başkanı Cihangir Yılmaz, Konyaaltı İlçe eski Başkanı Onur Duruk, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Büşra Dirgen Özdemir, ASAT Genel Müdür eski Yardımcısı Recep Çalı, ünlü ceza avukatı Rıdvan Yıldız, CHP İl eski Yönetim Kurulu Üyesi, CHP Genel Merkez Spor Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Veltan, araştırmacı yazar Kemal Kuzey, meclis üyesi Ali Polat, eski meclis üyesi Orhan Budak, iş insanı Ramazan Karabulut, Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Ataşoğlu ve iş insanı Süleyman Özdemir aday adaylığı için ismi geçiyor. Adı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen CHP Antalya eski Milletvekili Niyazi Nefi Kara ile Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olması beklenen Önder Kurnaz'ın da Konyaaltı Belediye Başkan aday adaylığı konusunda tavırlarını anket sonuçlarına göre belirleyecekleri de kulislere yansıyan bilgiler arasında yerini alıyor. MURATPAŞA'DA RENKLİ YARIŞ Konyaaltı gibi CHP'nin kalesi konumundaki Muratpaşa'da aday adayları, adı Büyükşehir adaylığı için konuşulan Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın tavrına göre rotalarını çizmeyi planlıyor. CHP Muratpaşa Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Ümit Uysal'ın dışında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinde mağdur olan Davut Çetin, Antalya Büyükşehir Belediye başkan adaylığını da hedeflediği öne sürülen Antalya eski milletvekili Çetin Osman Budak, Manavgat Belediye Başkan adaylığı için nabız yokladığı haberleri kulislere yansıyan Antalya eski Milletvekili Devrim Kök, milletvekili adayı Sevindik Gizli, CHP İl eski Başkanı Ahmet Kumbul, Gazeteci Songül Başkaya ve iş insanı Sibel Gezen'in isimleri konuşuluyor. CHP KEPEZ SEÇİMİNDE İDDİALI Önceki yerel seçimde AKP ile farkı önemli ölçüde kapatan CHP'de hedef 31 Mart 2024 günü yapılacak seçimlerde Kepez Belediye Başkanlığı'nı kazanmak olarak belirlendi. CHP'de Kepez belediye başkan adaylığı için resmi aday adaylığını 28 Kasım Salı günü (yarın) saat 12.30'da açıklayacak olan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi, Meclis Başkanvekili ve ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz, Konyaaltı aday adaylığını da düşündüğü iddia edilen Kepez İlçe eski Başkanı Önder Kurnaz, Adem Alkan'ın isimleri öne çıkıyor. Kulislerde CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci'nin de adaylık için karar aşamasında olduğu konuşuluyor.
CHP'de 28 Kasım Salı günü (yarın) sona erecek belediye başkan ve belediye meclisi üyeliği aday adaylığı başvuruları parti kulislerini hareketlendirirken, mevcut başkan Semih Esen'in ikinci dönemi için işaret ettiği Konyaaltı Belediye Başkanlığı'na çok sayıda aday adayının talip olduğu gözleniyor. Siyaset kulislerinden yansıyan bilgilere göre, CHP'de 20'ye yakın Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı bulunuyor. CHP'li aday adayları, bugün başlayan anketlerden çıkacak sonuçlara kilitlendi.

haberimizvar.net-  CHP Antalya'da aday adaylarına en cazip koltuğun Konyaaltı Belediye Başkanlığı olduğu gözleniyor. Mevcut Başkan Semih Esen'in ikinci dönem için de talip olduğu Konyaaltı Belediye Başkanlığı için kulislerde 20'ye yakın aday adayınınolması dikkat çekiyor,

Konyaaltı Belediye Başkanlığı için Semih Esen'in dışında turizmci Osman Ayık, Mimar Sebahat Çevik, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire eski Başkanı Cihangir Yılmaz, Konyaaltı İlçe eski Başkanı Onur Duruk, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Büşra Dirgen Özdemir, ASAT Genel Müdür eski Yardımcısı Recep Çalı, ünlü ceza avukatı Rıdvan Yıldız, CHP İl eski Yönetim Kurulu Üyesi, CHP Genel Merkez Spor Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Veltan, araştırmacı yazar Kemal Kuzey, meclis üyesi Ali Polat, eski meclis üyesi Orhan Budak, iş insanı Ramazan Karabulut, Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Ataşoğlu ve iş insanı Süleyman Özdemir aday adaylığı için ismi geçiyor.

Adı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen CHP Antalya eski Milletvekili Niyazi Nefi Kara ile Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olması beklenen Önder Kurnaz'ın da Konyaaltı Belediye Başkan aday adaylığı konusunda tavırlarını anket sonuçlarına göre belirleyecekleri de kulislere yansıyan bilgiler arasında yerini alıyor.

MURATPAŞA'DA RENKLİ YARIŞ

Konyaaltı gibi CHP'nin kalesi konumundaki Muratpaşa'da aday adayları, adı Büyükşehir adaylığı için konuşulan Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın tavrına göre rotalarını çizmeyi planlıyor.

CHP Muratpaşa Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Ümit Uysal'ın dışında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinde mağdur olan Davut Çetin, Antalya Büyükşehir Belediye başkan adaylığını da hedeflediği öne sürülen Antalya eski milletvekili Çetin Osman Budak, Manavgat Belediye Başkan adaylığı için nabız yokladığı haberleri kulislere yansıyan Antalya eski Milletvekili Devrim Kök, milletvekili adayı Sevindik Gizli, CHP İl eski Başkanı Ahmet Kumbul, Gazeteci Songül Başkaya ve iş insanı Sibel Gezen'in isimleri konuşuluyor.

CHP KEPEZ SEÇİMİNDE İDDİALI

Önceki yerel seçimde AKP ile farkı önemli ölçüde kapatan CHP'de hedef 31 Mart 2024 günü yapılacak seçimlerde Kepez Belediye Başkanlığı'nı kazanmak olarak belirlendi.

CHP'de Kepez belediye başkan adaylığı için resmi aday adaylığını 28 Kasım Salı günü (yarın) saat 12.30'da açıklayacak olan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi, Meclis Başkanvekili ve ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz, Konyaaltı aday adaylığını da düşündüğü iddia edilen Kepez İlçe eski Başkanı Önder Kurnaz, Adem Alkan'ın isimleri öne çıkıyor. Kulislerde CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci'nin de adaylık için karar aşamasında olduğu konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.