CHP'de Osman Sert Konyaaltı'na talip oldu

SİYASET 01.12.2023 - 15:49, Güncelleme: 01.12.2023 - 15:49
 

CHP'de Osman Sert Konyaaltı'na talip oldu

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Osman Sert, CHP'den Konyaaltı belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

haberimizvar.net- Sert açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Dünya’nın En Güzel Yeri” olarak nitelendirdiği Antalya’nın bir evladı olarak memleketimi ileri taşımak, insanlarımızın yaşam kalitesini ve refahını yükseltmek, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmelerine katkı koymak üzere daha fazla sorumluluk almak istediğimi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Bu isteğimi 2024 yerel seçimlerinde, doğup büyüdüğüm Antalya’mızın, halen ikamet ettiğim incisi; Konyaaltı’mızın Belediye Başkanı olmak üzere aday adaylığı başvurumu İl Gençlik Kollarında siyasi hayatıma başladığım ve Konyaaltı İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğum Cumhuriyet Halk Partimize yaparak resmileştiriyorum. Antalya bugüne kadar bana tarifsiz güzellikler bahşetti. Üniversiteye kadar bu şehirde okudum, üniversite sonrası tekrar döndüğüm şehrimizde iş hayatına atıldım, bu şehirde kazandım, bu şehirde aile kurdum. Bu güzel şehrin genç bir iş insanı olarak sivil toplum kuruluşlarında sorumluluk aldım, her kademede bu kente ve ülkeme katkı verme gayretinde oldum. Başkanlığından saymanlığa sorumluluk alarak görev yaptığım tüm STK’larda trafikten göç sorununa, deprem riskinden eğitim adımlarına kadar hemen her konuda bilimsel çalışmalara dayanan görüş bildirme sorumluluğunu omuzlarımda hissettim. Liyakatli, fedakâr ve bu kent için dertlenen, sorunlara çözüm üretme gayreti içerisinde olan ekiplerle çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum. Bugün, geçmişe baktığımda gönül rahatlığıyla elimden gelen katkıyı sunmaya çalıştığımı söyleyebiliyor, çocuğumun gözlerine gururla bakabiliyorum. Önümüzdeki süreçte yerel yönetimlerde alacağım sorumlulukla bugüne kadar sivil toplum örgütlerinde sergilediğim performansın çok daha fazlasını yapabileceğimize inanıyorum. Konyaaltı için hayallerimiz, arzularımız, vizyoner gençliğimiz ve enerjimiz var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin arkasına aldığı değişim rüzgârı ile gençliğimizi, memleket sevgimizi, çalışma azmimizi, projelerimizi bir araya getirdiğimizde, belediyeyi halkımızın en yakın yaşam alanı, proje üretim merkezi yaptığımızda bize emanet edilen değerleri ilçemizde bir basamak daha yukarı taşıyacağımıza gönülden inanıyoruz. Ben ve ekibim siyaseti meslek olarak görmeyen, siyaseti hizmet etme makamı olarak değerlendiren, dijitalleşen dünyada yenilikçi değişimleri yakından takip eden, Konyaaltı’mızı ve sakinlerini dünya standartlarında bu imkânlarla buluşturacak ve huzurla yaşadıkları bir ilçe haline getirebilecek liyakate sahip insanlarız. Bebeğinden yaşlısına insanlarımızın yaşamaktan keyif alacağı bir Konyaaltı hayalimiz için yetki istiyoruz. Bize verilecek büyük sorumluluğun anlamını biliyoruz ve gereğini yapacağımıza dair de en ufak bir şüphemiz bulunmamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle saygılar sunuyor, üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ne aday adaylığı başvurumun başta ülkemize daha sonra da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Osman Sert, CHP'den Konyaaltı belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

haberimizvar.net- Sert açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Dünya’nın En Güzel Yeri” olarak nitelendirdiği Antalya’nın bir evladı olarak memleketimi ileri taşımak, insanlarımızın yaşam kalitesini ve refahını yükseltmek, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmelerine katkı koymak üzere daha fazla sorumluluk almak istediğimi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Bu isteğimi 2024 yerel seçimlerinde, doğup büyüdüğüm Antalya’mızın, halen ikamet ettiğim incisi; Konyaaltı’mızın Belediye Başkanı olmak üzere aday adaylığı başvurumu İl Gençlik Kollarında siyasi hayatıma başladığım ve Konyaaltı İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğum Cumhuriyet Halk Partimize yaparak resmileştiriyorum.

Antalya bugüne kadar bana tarifsiz güzellikler bahşetti. Üniversiteye kadar bu şehirde okudum, üniversite sonrası tekrar döndüğüm şehrimizde iş hayatına atıldım, bu şehirde kazandım, bu şehirde aile kurdum. Bu güzel şehrin genç bir iş insanı olarak sivil toplum kuruluşlarında sorumluluk aldım, her kademede bu kente ve ülkeme katkı verme gayretinde oldum. Başkanlığından saymanlığa sorumluluk alarak görev yaptığım tüm STK’larda trafikten göç sorununa, deprem riskinden eğitim adımlarına kadar hemen her konuda bilimsel çalışmalara dayanan görüş bildirme sorumluluğunu omuzlarımda hissettim. Liyakatli, fedakâr ve bu kent için dertlenen, sorunlara çözüm üretme gayreti içerisinde olan ekiplerle çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum. Bugün, geçmişe baktığımda gönül rahatlığıyla elimden gelen katkıyı sunmaya çalıştığımı söyleyebiliyor, çocuğumun gözlerine gururla bakabiliyorum.

Önümüzdeki süreçte yerel yönetimlerde alacağım sorumlulukla bugüne kadar sivil toplum örgütlerinde sergilediğim performansın çok daha fazlasını yapabileceğimize inanıyorum. Konyaaltı için hayallerimiz, arzularımız, vizyoner gençliğimiz ve enerjimiz var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin arkasına aldığı değişim rüzgârı ile gençliğimizi, memleket sevgimizi, çalışma azmimizi, projelerimizi bir araya getirdiğimizde, belediyeyi halkımızın en yakın yaşam alanı, proje üretim merkezi yaptığımızda bize emanet edilen değerleri ilçemizde bir basamak daha yukarı taşıyacağımıza gönülden inanıyoruz.

Ben ve ekibim siyaseti meslek olarak görmeyen, siyaseti hizmet etme makamı olarak değerlendiren, dijitalleşen dünyada yenilikçi değişimleri yakından takip eden, Konyaaltı’mızı ve sakinlerini dünya standartlarında bu imkânlarla buluşturacak ve huzurla yaşadıkları bir ilçe haline getirebilecek liyakate sahip insanlarız. Bebeğinden yaşlısına insanlarımızın yaşamaktan keyif alacağı bir Konyaaltı hayalimiz için yetki istiyoruz. Bize verilecek büyük sorumluluğun anlamını biliyoruz ve gereğini yapacağımıza dair de en ufak bir şüphemiz bulunmamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle saygılar sunuyor, üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ne aday adaylığı başvurumun başta ülkemize daha sonra da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.