CHP'de temayül 4 Şubat'ta

SİYASET 10.01.2024 - 13:46, Güncelleme: 10.01.2024 - 14:22
 

CHP'de temayül 4 Şubat'ta

CHP'de belediye meclis üyelerini belirlemek için 4 Şubat'ta tüm üyelerin katılımı ile temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklamasına katılacak belediye meclis üyelerinin sıraları 28 Ocak'ta yapılacak kura çekimi ile belirlenecek..

haberimizvar.net- CHP'de belediye meclis üyelerinin belirlenmesi için 4 Şubat'ta tüm üyelerin katılımı ile temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklamasına katılacak belediye meclis üyesi aday adaylarının sıralarını tespiti için de 28 Ocak'ta kura çekimi yapılacak. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, 4 Şubat günü yapılacak temayül yoklamasının Çağlayan Spor Salonu'nda, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ise Sporland'ta yapılacağını belirttiler. CHP Kepez İlçe Örgütünde ise belediye meclis üyesi aday adayları için temayül yoklamasının yapılması beklenmiyor. CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, "Kepez'den belediye meclis üyeliği için 45 aday adayı başvuruda bulundu. Kepez Belediye Meclisi'nin üye sayısı ise 45, bu durumda temayül gerekmiyor" dedi.
CHP'de belediye meclis üyelerini belirlemek için 4 Şubat'ta tüm üyelerin katılımı ile temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklamasına katılacak belediye meclis üyelerinin sıraları 28 Ocak'ta yapılacak kura çekimi ile belirlenecek..

haberimizvar.net- CHP'de belediye meclis üyelerinin belirlenmesi için 4 Şubat'ta tüm üyelerin katılımı ile temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklamasına katılacak belediye meclis üyesi aday adaylarının sıralarını tespiti için de 28 Ocak'ta kura çekimi yapılacak.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, 4 Şubat günü yapılacak temayül yoklamasının Çağlayan Spor Salonu'nda, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ise Sporland'ta yapılacağını belirttiler. CHP Kepez İlçe Örgütünde ise belediye meclis üyesi aday adayları için temayül yoklamasının yapılması beklenmiyor. CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, "Kepez'den belediye meclis üyeliği için 45 aday adayı başvuruda bulundu. Kepez Belediye Meclisi'nin üye sayısı ise 45, bu durumda temayül gerekmiyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.