CHP'de yeni lider adayı

SİYASET 22.09.2023 - 16:59, Güncelleme: 22.09.2023 - 16:59
 

CHP'de yeni lider adayı

CHP Genel Başkanlığı için partide bir isim daha aday adaylığını ilan etti. CHP üyesi, Avukat Muhammed Aybars Akdoğan ileriki aylarda yapılması beklenen olağan kurultayda liderliğe talip olduğunu açıkladı.

haberimizvar.net- Ankara Barosu’na kayıtlı olan CHP üyesi avukat Muhammed Aybars Akdoğan, Özgür Özel ve Örsan K. Öymen’in ardından, CHP Genel Başkanlığı koltuğuna aday adayı olduğunu açıkladı. Akdoğan, “Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık dönemde büyük bir sorumluluğa talip olarak, önümüzdeki aylarda yapılması beklenen 38. Olağan Kurultay’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı seçilmek üzere yola çıktım” dedi. Akdoğan, “Kurultaya kadar sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleriyle gerçekleştirmekte olduğum görüşmelere devam ederek adaylığımı mümkün olduğunca duyurmayı amaçlıyorum. İkinci yüzyılımızda halkın iktidarını hep birlikte kurmamız için çıktığım bu yolda hangi siyasi görüşten olursanız olun, her türlü desteğinize talibim” diye konuştu. 
CHP Genel Başkanlığı için partide bir isim daha aday adaylığını ilan etti. CHP üyesi, Avukat Muhammed Aybars Akdoğan ileriki aylarda yapılması beklenen olağan kurultayda liderliğe talip olduğunu açıkladı.

haberimizvar.net- Ankara Barosu’na kayıtlı olan CHP üyesi avukat Muhammed Aybars Akdoğan, Özgür Özel ve Örsan K. Öymen’in ardından, CHP Genel Başkanlığı koltuğuna aday adayı olduğunu açıkladı.

Akdoğan, “Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık dönemde büyük bir sorumluluğa talip olarak, önümüzdeki aylarda yapılması beklenen 38. Olağan Kurultay’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı seçilmek üzere yola çıktım” dedi.

Akdoğan, “Kurultaya kadar sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleriyle gerçekleştirmekte olduğum görüşmelere devam ederek adaylığımı mümkün olduğunca duyurmayı amaçlıyorum. İkinci yüzyılımızda halkın iktidarını hep birlikte kurmamız için çıktığım bu yolda hangi siyasi görüşten olursanız olun, her türlü desteğinize talibim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.