CHP'den Böcek'li seçim klibi

SİYASET 16.02.2024 - 10:48, Güncelleme: 16.02.2024 - 11:38
 

CHP'den Böcek'li seçim klibi

CHP'de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte 14 büyükşehir ve il belediye başkan adayının tanıtımının yapıldığı seçim klibinin videosu Genel Başkan Özgür Özel tarafından, 'İşimiz gücümüz Türkiye' notuyla paylaşıldı.

haberimizvar.net- CHP'nin 31 Mart yerel seçimleri için hazırladığı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek ile 14 büyşükşehir ve il belediye başkan adayının tanıtıldığı seçim klibinin videosunu Genel Başkan Özgür Özel, 'İşimiz gücümüz Türkiye notuyla paylaştı.  İlgi ve beğeniyle izlenen videoda adayları tartışma konusu olan Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş'ın olmayışı dikkat çekiyor. Ünlü sanatçı Barış Manço'nun 'Anlıyorsun değil mi' isimli eserinden uyarlanan şarkıda 'Gücümüz Türkiye, işimiz belediye' sloganı tekrarlanıyor. Şarkının klibinde CHP'li Antalya Büyükşehir  Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Turgay'ın vatandaşlarla bir araya geldiği görüntülere yer veriliyor. Adaylığı tartışmalara neden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'ın tanıtımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte yer almaması dikkat çekiyor. CHP'ye yakın kaynaklar, reklam çekimlerinin 5-6-7 Şubat günlerinde yapıldığını, Lütfü Savaş'ın 6 Şubat depremlerinin yıldönümüne gelen tarihte Hatay'dan ayrılamadığı için çekimlere katılamadığını bildiriyor.
CHP'de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte 14 büyükşehir ve il belediye başkan adayının tanıtımının yapıldığı seçim klibinin videosu Genel Başkan Özgür Özel tarafından, 'İşimiz gücümüz Türkiye' notuyla paylaşıldı.

haberimizvar.net- CHP'nin 31 Mart yerel seçimleri için hazırladığı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek ile 14 büyşükşehir ve il belediye başkan adayının tanıtıldığı seçim klibinin videosunu Genel Başkan Özgür Özel, 'İşimiz gücümüz Türkiye notuyla paylaştı.  İlgi ve beğeniyle izlenen videoda adayları tartışma konusu olan Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş'ın olmayışı dikkat çekiyor. Ünlü sanatçı Barış Manço'nun 'Anlıyorsun değil mi' isimli eserinden uyarlanan şarkıda 'Gücümüz Türkiye, işimiz belediye' sloganı tekrarlanıyor.

Şarkının klibinde CHP'li Antalya Büyükşehir  Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Turgay'ın vatandaşlarla bir araya geldiği görüntülere yer veriliyor.

Adaylığı tartışmalara neden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'ın tanıtımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte yer almaması dikkat çekiyor. CHP'ye yakın kaynaklar, reklam çekimlerinin 5-6-7 Şubat günlerinde yapıldığını, Lütfü Savaş'ın 6 Şubat depremlerinin yıldönümüne gelen tarihte Hatay'dan ayrılamadığı için çekimlere katılamadığını bildiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.