CHP'den endişe etmeye devam etsin

SİYASET 06.11.2023 - 11:28, Güncelleme: 06.11.2023 - 11:28
 

CHP'den endişe etmeye devam etsin

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik, 'al birini vur diğerine' açıklamasına, "Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin' yorumunu getirdi...

haberimizvar.net- Özel, CHP önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla görüştüklerini söyledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik değerlendirmesine, " Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" yorumunu yaptı. Özel, " Erdoğan bundan sonra geçen  her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan'ın stresini,  içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" şeklinde konuştu. Özel, Parti Meclisi seçimi için oyunu kullanırken, gazetecilerin "Kemal Bey ile bir görüşmeniz oldu mu" sorusuna, "Telefonla görüştük önümüzdeki günlerde mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte bütün Türkiye'nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız" yanıtını verdi. Parti içi demokrasinin bütün Türkiye'ye örnek olmasını dileyen Özel, şunları söyledi: "Bundan sonraki süreçte hem parti içi demokrasiyi artırmaya, hem de Türkiye'ye örnek olmaya devam edeceğiz. Bu demokrasi şölenine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. İyi ki CHP var, iyi ki Cumhuriyet var, iyi ki demokrasi var"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik, 'al birini vur diğerine' açıklamasına, "Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin' yorumunu getirdi...

haberimizvar.net- Özel, CHP önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla görüştüklerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik değerlendirmesine, " Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" yorumunu yaptı. Özel, " Erdoğan bundan sonra geçen  her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan'ın stresini,  içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" şeklinde konuştu. Özel, Parti Meclisi seçimi için oyunu kullanırken, gazetecilerin "Kemal Bey ile bir görüşmeniz oldu mu" sorusuna, "Telefonla görüştük önümüzdeki günlerde mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte bütün Türkiye'nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız" yanıtını verdi. Parti içi demokrasinin bütün Türkiye'ye örnek olmasını dileyen Özel, şunları söyledi: "Bundan sonraki süreçte hem parti içi demokrasiyi artırmaya, hem de Türkiye'ye örnek olmaya devam edeceğiz. Bu demokrasi şölenine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. İyi ki CHP var, iyi ki Cumhuriyet var, iyi ki demokrasi var"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.