CHP’den Sözen’e ziyaret

GÜNDEM 13.08.2021 - 13:02, Güncelleme: 13.08.2021 - 13:02
 

CHP’den Sözen’e ziyaret

CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, il yönetimi ve Milletvekili Cavit Arı ile birlikte Manavgat yangın bölgesini, ardından da Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti

haberimizvar.net- CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, il yönetimi ve Milletvekili Cavit Arı ilk olarak Manavgat yangın bölgesinde ilk olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Afet Yönetim Merkezinde, Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan ile bir toplantı gerçekleştirdi. Cengiz ve beraberindekiler burada Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP’lilerin sonraki adresi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oldu.  DESTEĞE HAZIRIZ  Sözen ile yardımların toplandığı Atatürk Kültür Merkezi'nde görüşen CHP heyeti, bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret hakkında bilgi veren İl Başkanı Nuri Cengiz, “Yangın afet bölgelerindeki ihtiyaçların acilen giderilmesi, yaraların bir an önce sarılması konusunda elimizden geleni fazlasıyla yapmaya hazırız. Sözen başkanımızla da bu konularda istişarede bulunduk” dedi.    
CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, il yönetimi ve Milletvekili Cavit Arı ile birlikte Manavgat yangın bölgesini, ardından da Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti

haberimizvar.net- CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, il yönetimi ve Milletvekili Cavit Arı ilk olarak Manavgat yangın bölgesinde ilk olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Afet Yönetim Merkezinde, Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan ile bir toplantı gerçekleştirdi. Cengiz ve beraberindekiler burada Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP’lilerin sonraki adresi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oldu. 

DESTEĞE HAZIRIZ 

Sözen ile yardımların toplandığı Atatürk Kültür Merkezi'nde görüşen CHP heyeti, bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret hakkında bilgi veren İl Başkanı Nuri Cengiz, “Yangın afet bölgelerindeki ihtiyaçların acilen giderilmesi, yaraların bir an önce sarılması konusunda elimizden geleni fazlasıyla yapmaya hazırız. Sözen başkanımızla da bu konularda istişarede bulunduk” dedi.  



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.