CHP'den sürpriz aday: "Birlikte kazanacağız"

SİYASET 29.01.2024 - 16:55, Güncelleme: 29.01.2024 - 16:55
 

CHP'den sürpriz aday: "Birlikte kazanacağız"

CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran, yerel seçim çalışmalarına iddialı başladı. Korkuteli'nin sorunlarını ezbere bildiğini söyleyen Caran, "Hizmet için sizlerle bu yolda yürümeye geliyorum. Sizlerin sesi olmaya geliyorum. Sizler için gece gündüz çalışmaya geliyorum. Gezmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, dokunmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayacak. Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi tarafından Korkuteli Belediye Başkan Adayı gösterilen Hasan Can Caran, seçim çalışmalarına hızlı ve iddialı başladı. CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran, 2,5 yıldır sürdürdüğü Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevinde Korkuteli halkıyla kurduğu sevgi bağını 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak, Korkuteli belediye başkanı sürdüreceklerini vurgulayarak, şunları söyledi: "Korkuteli'miz sadece 55 bin nüfuslu küçük bir ilçe olarak görünebilir fakat bizlerin bir gün bile kaybetmeye vakti olmayan 55 bin kenetlenmiş insandan oluşan büyük bir aile olduğumuz kimse unutmasın. Bu topraklar bizim evimizdir. Şimdi ilçemizde bizlerin koltuk sevdalısı olduğuna yönelik düşünceleri olan vatandaşlarımız illa ki olacaktır. Bilinmesini isterim ki hiç bir zaman aklımızda böyle bir düşünce oluşmadı. Nasıl ki ilk gün halkımızın desteği ile bu yola koyulduysak, şimdi de halkımızın bize olan beklentisi ve yoğun talebi doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız bilsinler ki  bizim sözümüz kimseye değil, Korkuteli halkına verilmiştir. Bugün geldiğimiz noktada, bunu alnımın akıyla söyleyebiliyorsam bilinmelidir ki bu söz bana inananların sözüdür ve bana inanan halkımı hayal kırıklığına uğratmayacağım konusunda kimsenin şüphesi olmasın. "SİZLERLE EL ELE YÜREMEYE GELİYORUM" CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran, Korkuteli'nin sorunlarını ezbere bildiğini, sorunları çözmek için de gece gündüz çalışmaya geldiğini belirterek, " Gezmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, dokunmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayacak. Bugünden itibaren belediye başkan adayı olarak çalışmalarıma kaldığım yerden hızlı bir şekilde devam ediyorum. Hep birlikte kazanacağız, hep birlikte yöneteceğiz" dedi.
CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran, yerel seçim çalışmalarına iddialı başladı. Korkuteli'nin sorunlarını ezbere bildiğini söyleyen Caran, "Hizmet için sizlerle bu yolda yürümeye geliyorum. Sizlerin sesi olmaya geliyorum. Sizler için gece gündüz çalışmaya geliyorum. Gezmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, dokunmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayacak. Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi tarafından Korkuteli Belediye Başkan Adayı gösterilen Hasan Can Caran, seçim çalışmalarına hızlı ve iddialı başladı. CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran, 2,5 yıldır sürdürdüğü Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevinde Korkuteli halkıyla kurduğu sevgi bağını 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak, Korkuteli belediye başkanı sürdüreceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Korkuteli'miz sadece 55 bin nüfuslu küçük bir ilçe olarak görünebilir fakat bizlerin bir gün bile kaybetmeye vakti olmayan 55 bin kenetlenmiş insandan oluşan büyük bir aile olduğumuz kimse unutmasın.

Bu topraklar bizim evimizdir. Şimdi ilçemizde bizlerin koltuk sevdalısı olduğuna yönelik düşünceleri olan vatandaşlarımız illa ki olacaktır. Bilinmesini isterim ki hiç bir zaman aklımızda böyle bir düşünce oluşmadı. Nasıl ki ilk gün halkımızın desteği ile bu yola koyulduysak, şimdi de halkımızın bize olan beklentisi ve yoğun talebi doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız bilsinler ki  bizim sözümüz kimseye değil, Korkuteli halkına verilmiştir. Bugün geldiğimiz noktada, bunu alnımın akıyla söyleyebiliyorsam bilinmelidir ki bu söz bana inananların sözüdür ve bana inanan halkımı hayal kırıklığına uğratmayacağım konusunda kimsenin şüphesi olmasın.

"SİZLERLE EL ELE YÜREMEYE GELİYORUM"

CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran, Korkuteli'nin sorunlarını ezbere bildiğini, sorunları çözmek için de gece gündüz çalışmaya geldiğini belirterek, " Gezmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, dokunmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayacak. Bugünden itibaren belediye başkan adayı olarak çalışmalarıma kaldığım yerden hızlı bir şekilde devam ediyorum. Hep birlikte kazanacağız, hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.