CHP’li Arı o bölgeyi gezdi

GÜNDEM 25.08.2020 - 11:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

CHP’li Arı o bölgeyi gezdi

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Demre Belediyesi’nin elinden alınıp MUÇEV’e ihalesiz olarak verilen Üçağız İskelesi ve otoparkta incelemelerde bulundu. Bölge halkı ve esnafla görüşen Arı, “Bu haksız uygulamaya son verilmeli” dedi.

haberimizvar.net- Antalya Demre’de Kekova Özel Koruma Alanı içerisinde yeralan ve geçtiğimiz aylarda ansızın MUÇEV  adlı şirkete ihalesiz olarak 10 yıllığına kiraya verilen 12.983.02 metrekarelik alan siyaset gündeminde olmaya devam ediyor. www.haberimizvar.net’ten Ebru Küçükaydın’ın ‘Bakanlık gibi şirket’ başlıklı haberiyle kamuoyuna duyurduğu gelişme sonrasında ilgili bakanlığa soru önergesi verenlerden biri olan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, sözkonusu bölgede incelemelerde bulundu. Yıllardır Demre Belediyesi’nin işlettiği Üçağız İskelesi ve otoparkın yeraldığı bölgede vatandaş ve esnafla görüşen Arı, bu haksız uygulamanın biran evvel sonlandırılması gerektiğini söyledi.   ‘HALKIN KATKISIYLA YAPILMIŞ’ CHP Milletvekili Arı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da, “Demre Belediyesi’nin işlettiği Üçağız Bölgesi Demre ilçemizin turizmle iç içe olan önemli bir merkezidir. Esnafın neredeyse tamamı bu mahallenin kendi halkı ve hayatlarını burada, doğdukları yerde mücadele ile geçirmişler. İki iskele mevcut ve bu iskeleler dahi halkın katkısı ile yapılmış. Şimdi iktidarın ‘benden olmayan Belediyeler cezalandırılır’ anlayışı ile Demre Belediyesi’nin en önemli gelir noktası olan bu yer MUÇEV A.Ş. ye devredilmektedir. Bu haksız uygulamaya dur demek adına bu elkoymadan zarar görecek Üçağız halkımızı ve özellikle teknecilerimizi ziyaret edip, konu hakkında bilgi paylaşımında bulunduk” ifadelerini kullandı.  
CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Demre Belediyesi’nin elinden alınıp MUÇEV’e ihalesiz olarak verilen Üçağız İskelesi ve otoparkta incelemelerde bulundu. Bölge halkı ve esnafla görüşen Arı, “Bu haksız uygulamaya son verilmeli” dedi.

haberimizvar.net- Antalya Demre’de Kekova Özel Koruma Alanı içerisinde yeralan ve geçtiğimiz aylarda ansızın MUÇEV  adlı şirkete ihalesiz olarak 10 yıllığına kiraya verilen 12.983.02 metrekarelik alan siyaset gündeminde olmaya devam ediyor. www.haberimizvar.net’ten Ebru Küçükaydın’ın ‘Bakanlık gibi şirket’ başlıklı haberiyle kamuoyuna duyurduğu gelişme sonrasında ilgili bakanlığa soru önergesi verenlerden biri olan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, sözkonusu bölgede incelemelerde bulundu. Yıllardır Demre Belediyesi’nin işlettiği Üçağız İskelesi ve otoparkın yeraldığı bölgede vatandaş ve esnafla görüşen Arı, bu haksız uygulamanın biran evvel sonlandırılması gerektiğini söyledi.

 

‘HALKIN KATKISIYLA YAPILMIŞ’

CHP Milletvekili Arı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da, “Demre Belediyesi’nin işlettiği Üçağız Bölgesi Demre ilçemizin turizmle iç içe olan önemli bir merkezidir. Esnafın neredeyse tamamı bu mahallenin kendi halkı ve hayatlarını burada, doğdukları yerde mücadele ile geçirmişler. İki iskele mevcut ve bu iskeleler dahi halkın katkısı ile yapılmış. Şimdi iktidarın ‘benden olmayan Belediyeler cezalandırılır’ anlayışı ile Demre Belediyesi’nin en önemli gelir noktası olan bu yer MUÇEV A.Ş. ye devredilmektedir. Bu haksız uygulamaya dur demek adına bu elkoymadan zarar görecek Üçağız halkımızı ve özellikle teknecilerimizi ziyaret edip, konu hakkında bilgi paylaşımında bulunduk” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.